Son Dakika Falcao Monaco'yla yeni sözleşme imzalıyor! Falcao Galatasaray transferi yattı mı

Galatasaray'ın Monaco'dan transfer etmek istediği yıldız golcü Radamel Falcao transferi yattı mı? Fransız Spor gazetesi Lequipe, Monaco kulübünün Falcao ile sözleşme uzatmak için masaya oturduğunu yazdı! Son dakika Falcao transferinde flaş gelişme...

Son Dakika Falcao Monaco'yla yeni sözleşme imzalıyor! Falcao Galatasaray transferi yattı mı
Yayın Tarihi: 15.08.2019 01:13:00

Galatasaray'a transferi yılan hikayesine dönen Radamel Falcao, Cimbom'a gelmiyor mu? Fransa'dan gelen son dakika haberleri, Galatasaray'ı üzecek! Fransız spor servisi Lequipe, son dakika haberi olarak verdi! Monaco kulübünün Başkanı, 33 yaşındaki Kolombiyalı golcüyü bırakmamakta niyetli! Monaco Başkanı ile Falcao'nun sözleşme uzatmak için masaya oturduğu iddiası Lequipe tarafından okuyucularına iletildi! 

Falcao transferi için menajer Ahmet Bulut ve Abdürrahim Albayrak, geçtiğimiz günlerde Monaco'ya gitmiş, Falcao ile Abdürrahim Albayrak'ın fotoğrafı da servis edilmişti. Bu fotoğrafın ardından Galatasaray taraftarı Falcao'yu İstanbul'a gelmesini beklerken gelen son dakika haberleri transferin yattığına işaret ediyor! 

FALCAO TRANSFERİ YATTI MI? RADAMEL FALCAO GELMEYECEK Mİ?


Monaco'da yıllık 9 milyon euro kazanan ve 1 yıllık sözleşmesi kalan 33 yaşındaki Kolombiyalı golcü, Galatasaray'ın yıllık 5,5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme teklifini kabul etmişti. Monaco kulübü ise yeni bir forvet bulmadan Falcao'yu elden çıkarmamaya niyetliydi!

Lequipe tarafından servis edilen son dakika haberine göre, Monaco Kulübü Başkanı Falcao ile masaya oturdu ve sözleşme uzatmaya karar verdi! Lequipe'in iddiasına göre Falcao, Galatasaray transferi yattı! 

FALCAO OLMAZSA GALATASARAY NE YAPACAK?

Son olarak Nzonzi'yi bitiren Cimbom, Falcao transferi yatarsa forvete transfer yapacak mı? Mbaye Diagne'yi de elden çıkaramayan Galatasaray'ın, Falcao transferi yatarsa, en azından sezonun ortasına kadar Diagne - Mitroglu ikilisiyle devam etmesi bekleniyor. Diğer tarafından Jimmy Durmaz ve Babel gibi alternatifler de Fatih Terim'in santrafor mevkiinde elini güçlendiriyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR