Son Dakika Fenerbahçe İrfan Can Kahveci her konuda anlaştı

Son Dakika Fenerbahçe transfer bombalarını bir bir patlatıyor. Fenerbahçe Ben Arfa transferi sonrası İrfan Can Kahveci her konuda anlaştığı iddia edildi. İrfan Can Kahveci ve Başakşehir arasında bonservis pazarlığı başladı.

Son Dakika Fenerbahçe İrfan Can Kahveci her konuda anlaştı
Yayın Tarihi: 7.06.2019 01:04:00

Fenerbahçe transferde bombaları birer birer patlatıyor. Fenerbahçe Medipol Başakşehir ve A Milli takım yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci her konuda anlaştığı iddia edildi. İrfan Can Kahveci Fenerbahçe transfer oldu mu? İrfan Can Kahveci Fenerbahçe transferi bitti mi gerçekleşti mi merak ediliyor.

İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de iddiası


TRT spor akşam saatlerinde Hatem Ben Arfa ve İrfan Can Kahveci her konuda anlaştığı iddia edildi. Milli takım kampında Emre Belözoğlu büyük ağırlığını koyduğunu ve İrfan'ı ikna ettiği öğrenildi. Fenerbahçe yöneticileri ve Medipol Başakşehir arasında bonservis pazarlığı başladı.

Mehmet Topal ve Volkan Demirel takımdan ayrılıyor

Aynı programda ayrıca Mehmet Topal'ın ve Volkan Demirel'in kesin olarak takımdan ayrıldığı iddia edildi. Mehmet Topal için Galatasaray bir adım önde olduğu öğrenilirken Volkan Demirel'in ayrılması durumunda futbolu bırakacağı öğrenildi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR