Son dakika flaş haber: Emekliye bugünden sonra 25000 TL ödenecek

Son dakika flaş haber: Emekliye bugünden sonra 25000 TL ödenecek

Son dakika flaş haber: Emekliye bugünden sonra 25000 TL ödenecek
Yayın Tarihi: 8.11.2023 12:15:00

Ziraat Bankası ve 2 Kamu Bankası üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar için verilecek olan 25.000 TL nakit kredi ödemesi duyurusu bu sabah paylaşıldı ve başvurular alınmaya başlandı. emekli maaşınızı Ziraat Bankası Halkbank veya Vakıfbank üzerinden alıyorsunuz kamu bankalarının devlet destekli olarak sizlere sunmuş olduğu emekli kredisi kampanyasından faydalanabilir 36 ay vadeli uzun vadeler ile ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. kasım ayı sonuna kadar gerçekleştirilecek olan bu kampanya sonrasında özellikle kamu bankaları üzerinden maaş alan kişilerin daha önce düzenli olarak ödemiş oldukları ve kredi varsa gelir vergisi olarak bu kredileri şubelere gitmeden de alabilecek.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank yaptıkları kampanyada özellikle kendi emekli maaşlarına öncelik tanıyarak internet bankacılığı uygulamaları üzerinden 7 gün 24 saat ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmanıza da olanak sağlayacaktır. 3 kamu Bankası tarafından başlatılan Bu kampanyada nakit ihtiyacı olan ve ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanarak nakit kredilerini hesaplarına yatıracak olan tüm emekli Bireysel müşterilerin kampanyaya katılarak düşük faizli ve devlet destekli olarak onay alabileceklerini söylemek istiyoruz.

25.000 TL nakit kredi için aynı zamanda ihtiyaç kredisi başvurunuzu Size en yakın Ziraat Bankası VakıfBank veya Halkbank şubesi üzerinden ve emekli maaşınızı almış olduğunuz banka üzerinden kredi başvurusunu gerçekleştirebilirsiniz.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR