Son dakika... Gece açıklandı! Emekli maaşı alanlara 9200 TL ödeme verileceği kesinleşti!

Son dakika... Gece açıklandı! Emekli maaşı alanlara 9200 TL ödeme verileceği kesinleşti!

Son dakika... Gece açıklandı! Emekli maaşı alanlara 9200 TL ödeme verileceği kesinleşti!
Yayın Tarihi: 19.06.2023 23:02:00

Emekli vatandaşlar Temmuz ayında beklenen emekli maaşı zammını heyecanla beklerken, bankalar da emekli promosyonu konusunda büyük adımlar atmaya başladı. Rekabetin yoğun olduğu emekli kapma yarışında, bankalar ay ay güncellenen emekli promosyonu kampanyalarıyla dikkat çekiyor. Bu yarışta ise en avantajlı taraf emekliler oluyor. Bankaların emekli promosyonları, SGK ve bankalar arasında yapılan anlaşma sonucu emekli maaşını aynı bankadan alma taahhüdü veren emeklilere ödenmektedir. Son güncellemeleriyle dikkat çeken Finansbank, özellikle emekli promosyonu konusunda önde seyrediyor.

Artan enflasyon rakamları ve hayat pahalılığı, emeklileri ek ödemeler arayışına yönlendirirken, bankalar da emeklilere destek olmak amacıyla yeni kampanyalar sunuyor. Ay ay güncellenen bu ek ödemeler, Haziran ayında da duyuruldu.

Bu kapsamda, Finansbank'ın yaptığı emekli promosyonu güncellemesi oldukça dikkat çekti. Maaşını Finansbank'a taşıyıp 3 yıl boyunca bankada kalma taahhüdü veren emeklilere 9.200 TL'ye varan promosyon ve kampanya ödemesi yapılacaktır. Başvurularınızı bu hafta içinde gerçekleştirirseniz, emekli ikramiye ve maaşınızın yanı sıra promosyon ve kampanya ödemesini de alabileceksiniz.

Finansbank'ın emekliye sunduğu bu promosyon teklifi emekliler için oldukça cazip görünmektedir. Promosyon ödemesi, başvurunuzun hemen ardından gerçekleştirilecektir. Ayrıca, Card Finans kredi kartı kullanımında verilen sözleşmeyle birlikte banka, ek olarak 1.200 TL ödeme yapmaktadır. Detaylı bilgilere bankanın resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

ONB Finansbank emekli promosyonuna başvurmak için birçok seçenek bulunmaktadır. En yaygın kullanılan yöntem ise en yakın banka şubesine gitmektir. Bankaların SGK ile yaptığı anlaşma sonucu sunulan promosyon teklifleri, özellikle Kurban Bayramı öncesinde emeklilerin cebini dolduracak. Tüm ödemeleri aynı anda alabilmek için siz de en yakın banka şubesine başvuruda bulunabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR