SON DAKİKA: Haberler geldi! TC kimlik numarası üzerinden ödeme gelecek!

SON DAKİKA: Haberler geldi! TC kimlik numarası üzerinden ödeme gelecek!

SON DAKİKA: Haberler geldi! TC kimlik numarası üzerinden ödeme gelecek!
Yayın Tarihi: 30.06.2023 23:51:00

Yapı Kredi Bankası'nın ihtiyaç sahibi olan kişilere hızlı ve yüksek limitli kredi imkanı tanıdığı duyuruldu. Bu kampanya ile müşteriler, uygun faiz oranlarıyla ihtiyaçlarına yönelik kredileri kullanabileceklerdir.

Günümüzde kredi başvurularının çoğu online ortamlarda gerçekleştirilmektedir. En uygun yöntemlerden biri ise internet bankacılığı ve mobil bankacılık üzerinden başvurudur. Eğer bir bankada hesabınız varsa, internet bankacılığı aracılığıyla kredi başvurusu yapabilir ve sonucunu hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Ancak, her banka bu sistemi uygulamamaktadır. Bazı bankalar sadece ön onay verirken, bazı bankalar ise hemen kredi onayını vererek onaylanan krediyi hesaba aktarmaktadır. Yapı Kredi Bankası da bu hızlı hizmeti sunan bankalardan biridir. Kredi başvurusu yaptığınızda, banka şubesine gitmeden hemen onaylanan kredinizi hesabınıza aktarabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası Online Kredi Başvurusu için Şartlar Nelerdir?

Yapı Kredi Bankası üzerinden online kredi almak isterseniz, sadece ihtiyaç kredisi için başvuru yapabilirsiniz. Konut kredisi için de mobil uygulama üzerinden ön onay almak mümkündür. Ancak, tam bir başvuru için şubeye gitmek gerekmektedir. Kredi başvurusu yapacak kişinin bu bankada bir hesabının olması ve internet bankacılığı kullanması gerekmektedir. İnternet bankacılığı şifresini banka şubelerinden veya Yapı Kredi Bankası müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz. Şifreyle giriş yapmadan önce bazı politikaları bilmeniz gerekmektedir. Yapı Kredi Bankası'ndan online kredi kullanmak istiyorsanız, kredi notunuzun iyi olması önemlidir. Kredi notu düşük olan ve icralık durumda olan kişiler bu kredileri alamamaktadır. Şartlara uygun olduğunuz takdirde ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası Online Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kredi başvurusu yapmak isteyen kişilerin en az bir Yapı Kredi Bankası hesabının olması gerekmektedir. Hesabınıza bağlı olan internet bankacılığı şifresini aldıktan sonra Yapı Kredi Bankası mobil uygulamasına giriş yapmanız gerekmektedir. Kredi başvurusu veya kredi kartı başvurusu bölümünü göreceksiniz. İhtiyaç kredisi başvurusu yapacak kişiler, daha önce bu bankadan kredi almış ve düzenli ödemelerini yapmışlarsa 70.000 TL'ye kadar limit oluşturabilirler. Limitinizi kontrol edebileceğiniz gibi, yeni kredi başvurusu da yapabilirsiniz. İstediğiniz kredi miktarını ve vadenizi belirledikten sonra başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. En fazla 36 ay vadeli bir kredi alabilirsiniz.

Kredi başvuru formunu doldurduktan sonra onay tuşuna bastığınızda kredi değerlendirmesine geçilecektir. Bu süre kısa sürecektir ve hemen sonucu öğreneceksiniz. Yapı Kredi Bankası'ndan onay almanız halinde, onaylanan kredinizi hemen hesabınıza aktarabilir ve istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Kredi notu yeterli olmayan müşterileri banka genellikle şubeye davet etmektedir. Şubeye gittiğinizde gerekli evraklarınızı teslim ederek kredinizin onayını alabilirsiniz. Yapı Kredi Bankası'nın online kredi başvurusu ile ihtiyaç sahiplerine hızlı ve yüksek limitli kredi imkanı sunduğu bir kampanya bulunmaktadır. Kredi başvurusu yapmak isteyenlerin bu bankada hesabının olması ve internet bankacılığı kullanması gerekmektedir. Ancak, kredi notunun yeterli olması önemlidir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR