Son Dakika İzmir'de deprem şiddeti kaç artçı mı Son Depremler

Son Dakika İzmir'de deprem. İzmir'de merkez üssü Menemen olan deprem meydana geldi. Peki İzmir depremi şiddeti kaç, deprem artçı mı son depremler.

Son Dakika İzmir'de deprem şiddeti kaç artçı mı Son Depremler
Yayın Tarihi: 25.01.2019 23:37:00

Son Dakika İzmir depremi. İzmir'de 25 Ocak 2019 tarihinde deprem meydana geldi. Peki İzmir depremi şiddeti kaç, merkez üssü neresi. İzmir'de deprem meydana geldi vatandaşlar çok korktu. İnternetin gittiği İzmir'de deprem kaç şiddetinde oldu merak ediliyor. Sizler için İzmir Deprem'i şiddeti artçı mı uzmanına sorduk.

Son Depremler 25-26 Ocak 2019


Son depremler 25- 26 Ocak 2019 depremleri korkuttu. Kandilli Rasathanesi çökerten depremin şiddeti 4.3 olarak belirlendi. İzmir depremi merkez üssü Menemen olduğu için İzmir depremi 5-6 şiddetinde hissetti. Peki İzmir Depremi artçı mı. Boxer olarak uzmanlarımızdan deprem açıklamasını ilerleyen saatlerde yayınlanayacağız.

İzmir son depremler devam edecek mi merak ediliyor. Antalya heyalan olayı sonrası İzmir depremi de oldukça korkuttu. İzmir depremi sonrası vatandanlar internet ve telefon kopması sebebiyle oldukça korktu.

İzmir depremin ölü ve yaralı bulunmadığını sizlere belirtelim. İzmir depremi, Manisa, Aydın ve Balıkesir'den de hissedildi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR