Son dakika sabah 9 haberi! 0.99 faizlerle nakit ödeme olacak!

Son dakika sabah 9 haberi! 0.99 faizlerle nakit ödeme olacak!

Son dakika sabah 9 haberi! 0.99 faizlerle nakit ödeme olacak!
Yayın Tarihi: 24.11.2023 09:10:00

Vakıfbank, finansal ihtiyaçlarına hızlı çözümler sunan yepyeni bir kampanya başlatıyor! Şubelere gitme zorunluluğunu ortadan kaldıran bu özel fırsat, internet bankacılığı veya resmi web sitesi üzerinden 5 dakikada başvuru imkanı sunuyor. Detayları incelediğimizde, emekli maaşı alanlara özel avantajlar, düşük faiz oranları ve uzun vadeli seçeneklerle 9000 TL'ye kadar kredi imkanıyla karşılaşıyoruz.

Öncelikle, emekli maaşı alanlar için bu kampanya oldukça basit bir süreci beraberinde getiriyor. Emekli maaş hesapları üzerinden yapılan kredi başvuruları, internet bankacılığı şifresiyle hızla tamamlanabiliyor. Diğer müşteriler için ise belirli şartlar geçerli. Kredi talep edenlerin düzenli bir banka geçmişine sahip olmaları ve sigortalı bir işte çalışmaları gerekiyor. Son altı ay içinde sigorta primleri yatıran işyerlerinden başvuru yapmak da mümkün.

Vakıfbank'ın sunmuş olduğu ihtiyaç kredileri, %0.99 faiz oranları ve 36 aya kadar vadeli seçeneklerle dikkat çekiyor. Bu, finansal ihtiyaçlara uygun ödeme koşulları sunan bir fırsatı temsil ediyor. Özellikle 9000 TL'ye kadar olan kredi talepleri için bu düşük faiz oranları oldukça cazip hale geliyor. Ancak, ihtiyaç fazlası kredi talepleri için güncel faiz oranları geçerli olacaktır.

Vakıfbank'tan hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız, şubelere gitme zorunluluğu ortadan kalktı! 7/24 internet bankacılığı veya resmi web sitesi üzerinden başvurunuzu kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Emekli maaşı alanlar için iş daha da basit; emekli maaş hesapları üzerinden yapılan başvurular, işlemleri daha da hızlandırıyor. Diğer müşteriler içinse bankanın belirlediği şartlara uygun olmak ve sigortalı bir işte çalışmak gerekiyor. Son altı ay içinde sigorta primleri yatırılmış işyerlerinden gelenler de kredi başvurusu yapabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR