Son dakika! Şenol Güneş istifa eder etmez Beşiktaş Rıza Çalımbay'ı açıkladı!

Beşiktaş'ta Şenol Güneş istifa etti! Yerine gelen isim kulislerden anında sızdı!

Son dakika! Şenol Güneş istifa eder etmez Beşiktaş Rıza Çalımbay'ı açıkladı!
Yayın Tarihi: 6.10.2023 12:17:00

Beşiktaş Spor Kulübü'nde olağanüstü hal ilan edildi. Az önce Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş istifa ettiğini açıklamıştı. Dün Beşiktaş taraftarlarının yaptığı protesto sonrası tecrübeli teknik adam Şenol Güneş ile yollar resmen ayrıldı.

Şenol Güneş'in istifası sonrası Beşiktaş yönetimi olağanüstü kongre kararı aldı. Bir süredir kulis bilgilerine göre yönetim zaten yeni teknik direktör için görüşmeler yapıyordu. O isimin de kim olduğu ortaya çıktı!

Bir süredir siyah beyazlı takımda işler hiç iyi gitmiyordu. Dün akşam ise taraftar artık isyan ederek ortalığı ateşe verdi. Dün yapılan protestolar sonrası bugün Şenol Güneş istifasını açıkladı.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA YAPILDI!


Beşiktaş sosyal medyasından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Şenol Güneş’e Emekleri İçin teşekkür ederiz. Lugano maçının ardından bir araya geldiği Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, Kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır. Şenol Güneş’e Kulübümüze katkıları nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." 

TARAFTAR SERGEN'İ İSTİYOR!

Şenol Güneş'in istifa haberi daha yeni düşmüştü ki yeni teknik adam için görüşmelerin çoktan yapıldığı öğrenildi. Beşiktaş'ın başına bu sefer Rıza Çalımbay geliyor! Rıza Çalımbay'ın yönetimle görüşütğü iddia edilirken siyah beyazlı taraftarlar eski oyuncuları Sergen Yalçın'ın takımın başına gelmesi için sosyal medyada ardı ardına tweet atmaya başladı.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR