Son dakika! TBMM onayladı: TC kimlik ile Ziraat Bankası ödeme verecek!

Son dakika! TBMM onayladı: TC kimlik ile Ziraat Bankası ödeme verecek!

Son dakika! TBMM onayladı: TC kimlik ile Ziraat Bankası ödeme verecek!
Yayın Tarihi: 9.10.2023 11:47:00

Türkiye'nin önde gelen kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, sigortalı çalışanlar ve emekliler için özel bir kampanya sunmaktadır. Mevcut işyerinizde en az 6 ay çalıştıysanız, en yakın Ziraat Bankası şubesini ziyaret edebilir ve maaşınızın 20 katına kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Ayrıca şu anda çalışmayan bireyler de çeşitli bankalar tarafından sunulan bu kredi kampanyalarına katılabilir ve aylık gelirlerinin 20 katına kadar kredi kullanabilirler.

Ziraat Bankası, resmi web sitesindeki duyurunun ardından başvurular için 3 aylık ödeme erteleme seçeneği sunmaktadır. Krediler, 1.000 TL ile 50.000 TL arasında değişebilir ve 36 aylık geri ödeme süresine sahiptir, diğer bir deyişle 24 ay süreyle 100.000 TL'ye kadar kredi kullanabilirsiniz.

ZIRAAT BANKASI KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası, Türkiye'de hem emekliler hem de sigortalı çalışanlar için tercih edilen bir seçenektir. Ziraat Bankası aracılığıyla kolayca kredi başvurusu yapabilir ve aynı gün onay alabilirsiniz.

Son kredi kampanyasında bireyler, aylık maaşlarının 20 katına kadar kredi kullanabilirler. Eğer sigortalı bir çalışansanız ve bu fırsattan yararlanmak isterseniz hemen başvurabilirsiniz. Acil nakit ihtiyacınız varsa, başvurunuzu bu bankalar aracılığıyla gönderebilir ve onaylanan kredi tutarını aynı gün hesabınızda alabilirsiniz.

Sigortalı çalışanlar ayrıca aylık maaşlarının 20 katına kadar kredi kullanmak için bankanın online bankacılık hizmetlerini kullanarak uygun olup olmadıklarını kontrol edebilirler. Ziraat Bankası hesabınız için internet bankacılığı şifresi oluşturabilir ve kredi alırken düşük faiz oranlarından faydalanabilirsiniz.

Ziraat Bankası hesabınızı kullanmanın yanı sıra, resmi web sitelerinde bulunan kredi başvuru formunu doldurarak müşteri hizmetleri veya bankanın ATM'leri aracılığıyla da kredi başvurusu yapabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR