SON DAKİKA! TC Kimlik Numarasına 50 Bin TL'ye Kadar Nakit Para Verilecek!

TC kimlik numarası üzerinden 50.000 TL nakit başvurusu başladı...

SON DAKİKA! TC Kimlik Numarasına 50 Bin TL'ye Kadar Nakit Para Verilecek!
Yayın Tarihi: 5.09.2023 10:41:00

Denizbank tarafından başlatılan yeni nakit kampanyasında kimlik numarası üzerinden sorgulamalarını gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm bireysel müşteriler için 50.000 TL nakit kredi ödemesi verileceği açıklandı. 50.000 TL 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlar için üç ay ertelemeli olarak yeni bir kredi paketi açıklandığı duyuruldu. Denizbank t.c kimlik numarası üzerinden başvuru gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen vatandaşlara vereceği bu nakit kredi kampanyasında kredi puanı uygun olan tüm vatandaşları hemen aynı gün içinde destek vermektedir.

***

Denizbank 50.000 TL 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız ve başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsunuz Kredi ödemelerinizi banka şubelerine gitmeden de internet bankacılığı uygulaması üzerinden yapabilirsiniz ve eylül ayı sonuna kadar başvurunuzu gerçekleştirerek düşük faizli kredi kullanabilirsiniz. Denizbank 50.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak için başvurularını gerçekleştirecek olan bir eser müşterileri hemen aynı gün içinde kredi ödemesi veriliyor.

***

Denizbank cep telefonu üzerinden sms ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız kredimi t.c kimlik doğum tarihinizi yazarak 32 80 numarasını mesaj olarak işlem yapabilir ve bu gönderi sonrasında kredi ne kadar onay aldığınızı hemen halledebilirsiniz. Denizbank cep telefonu üzerinden başvuru gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen vatandaşlar için gerçekleştirmiş olduğu bu bireysel tüketici kredisi kampanyasında cep telefonları üzerinden işlemlerini hemen aynı gün içinde yapabilir. DenizBank Bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar için aynı zamanda emekli maaşı hesapları üzerinden de işlem yapmaktadır. Denizbank üzerinden emekli maaşı alıyorsanız yüksek limitli kredi kullanmanız için herhangi bir engel yoktur .




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR