Son Dakika! TC Kimlik Numarasının Son Rakamı 0-2-4-8-6 Olanlara 55 Bin TL Ödeme Yapıldığı Açıklandı!

Son Dakika! TC Kimlik Numarasının Son Rakamı 0-2-4-8-6 Olanlara 55 Bin TL Ödeme Yapıldığı Açıklandı!

Son Dakika! TC Kimlik Numarasının Son Rakamı 0-2-4-8-6 Olanlara 55 Bin TL Ödeme Yapıldığı Açıklandı!
Yayın Tarihi: 25.09.2023 19:02:00

TC Kimlik numarasının son rakamı 0, 2, 4, 8 veya 6 ile bitenler için büyük bir fırsat ortaya çıktı. Bankalar, bu rakamlara sahip olan müşterilere 55 bin TL'ye kadar kredi verme kampanyaları başlattı. Bu kampanyalara katılanlar, hesaplarında 55 bin TL'yi görmeye başladılar. Günümüzde her bankanın farklı kredi limitleri bulunmaktadır ve genellikle ihtiyaç kredileri için 50 bin TL'ye kadar onay verilmektedir. Ancak 50 bin TL'nin üzerinde kredi veren banka sayısı sınırlıdır. İşte bu bankalardan birkaçı:

Denizbank 55.000 TL Kredi Başvurusu


Denizbank, müşterilerine özel olarak SMS veya internet üzerinden yapılan başvurularla 55.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. Başvuru yaparken bankanın şartlarına uygunsa hemen onay alabilir ve 60 ay vadeyle kredinizi kullanabilirsiniz. İhtiyaç kredisi kategorisinde sunulan bu kredi için ayrıca emekli kredisi, tatil kredisi, düğün kredisi, eğitim kredisi gibi özel ihtiyaç kredi kampanyalarından da faydalanabilirsiniz. Kredi başvurusu için, bankaya gitmeden önce Kredim TC KİMLİK yazarak 3280'e SMS göndererek ne kadar kredi onayı alabileceğinizi görebilirsiniz.

Ziraat Bankası 55.000 TL Kredi Başvurusu

Ziraat Bankası, kamu bankası olarak düşük faiz oranlarıyla kredi verme avantajı sunmaktadır. Ziraat Bankası, en az 6 ay sigortalı olan ve kredi sicili uygun olan müşterilere maaşlarına göre 55.000 TL'ye kadar kredi vermektedir. Ancak icralık veya avukatlık durumu olan müşteriler kredi onayı alamazlar. Emekli olanlar ise maaşlarını bu bankadan almıyorlarsa bu krediye başvuramazlar. Çalışanlar ise en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek kredi başvurusu yapabilirler. Bu kredilerde 60 aya kadar vade seçeneği sunulur ve 3 ay erteleme imkanı bulunur.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR