Son dakika! Uzaylı cesedi bulundu! Bilim insanları doğruladı

Meksika Kongresi, yaklaşık 1000 yaşında olduğu tahmin edilen iki ölü uzaylıyı açıkladı.

Son dakika! Uzaylı cesedi bulundu! Bilim insanları doğruladı
Yayın Tarihi: 13.09.2023 13:05:00

Meksika Kongresi, yaklaşık 1000 yaşında olduğu tahmin edilen iki ölü uzaylıyı açıklarkan bilim insanları da doğruladı!

Bilim insanları bulunan uzaylı cesetleri ile ilgili olarak "DNA testi yaptık ve bu canlıların bizim gezegenimize ait olmadığını tespit ettik. Bunları bir UFO enkazından çıkarmadık. Onları madenlerde yerin altında bulduk ve fosilleşmişlerdi" dedi.

NASA'nın uzaylıların varlığını kabul etmesi sonrası önce ABD kongresinde uzaylıların bulunduğu ancak halktan saklandığına dair itiraflar gelmişti. Bugün de Meksika Kongresi'nden iki uzaylı cesedi bulunduğu açıklandı.

Son dönemdeki uzaylı tartışmalarına bomba bir gelişme daha eklendi. Meksika meclisinde düzenlenen oturumda Peru’da bulunan ve uzaylılara ait olduğu iddia edilen iki ceset kamuoyuna gösterildi. Görüntülerde iki uzaylı cesedinin ufak boyutlarda ve ET filmindeki uzaylı figürüne benzediği görüldü.


BİLİM İNSANLARI YEMİN ETTİ



Bilim insanlarının da katıldığı etkinlikte uzaylıların 1000 yaşında olduğunun tahmin edildiği söylendi. Otonom Ulusal Meksika Üniversitesi’ndeki görevli bilim insanları, uzaylı olduğu iddia edilen canlıların kalıntılarını incelediklerini ve radyokarbon testlerin yapıldığını  "DNA testi yaptık ve bu canlıların bizim gezegenimize ait olmadığını tespit ettik. Bunları bir UFO enkazından çıkarmadık. Onları madenlerde yerin altında bulduk ve fosilleşmişlerdi" dedi. Bilim insanları açıklama öncesinde doğru söylediklerine dair yemin etti. UFO uzmanı Jaime Maussan, "Bu kalıntılar bizim evrimsel sürecimizin bir parçası değil" dedi.

Geçtiğimiz zamanlarda da Maussan daha önce Peru’da bulunan 5 mumyayı incelemiş ve uzaylı dediği mumyaların bir çocuğa ait olduğu açıklanmıştı.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR