Son Dakika: Vakıfbank Devlet Destekli 0.49 Faizlerle 9000 TL Ödeyecek!

Son Dakika: Vakıfbank Devlet Destekli 0.49 Faizlerle 9000 TL Ödeyecek!

Son Dakika: Vakıfbank Devlet Destekli 0.49 Faizlerle 9000 TL Ödeyecek!
Yayın Tarihi: 17.10.2023 16:15:00

Vakıfbank, yeni kampanyasıyla 0.49 faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi sunuyor. Bankadan daha önce kredi kullanan vatandaşlar, banka şubelerine gitmeden hızlıca başvuru yapabilirler. 5 dakikada sonuçlanan başvurular, sadece 9000 TL'ye kadar kredi sağlar.

Özellikle emekli maaşı alanlar ve diğer müşteriler, internet bankacılığı üzerinden kolayca başvurabilirler. Ancak kredi kullanmak isteyenlerin banka geçmişi düzenli olmalıdır. 0.99 faiz oranlarıyla sunulan krediler, 36 ay vadeli olarak 9000 TL'ye kadar alınabilir. İhtiyaç fazlası kredi talepleri için güncel faiz oranları geçerlidir.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi almak isteyenler, şubeye gitmeden de başvuru yapabilirler. İnternet bankacılığı veya bankanın resmi web sitesi üzerinden 7/24 başvuru yapabilir ve sonucu hemen öğrenebilirler.

Emekli maaşı alanlar, kredi başvurusunu emekli maaş hesapları üzerinden yapabilirler. İnternet bankacılığı şifresi ile başvuru yaparak hızlıca kredilerini alabilirler. Diğer müşteriler için ise bankanın şartlarına uygun olmak ve sigortalı bir işte çalışmak gereklidir. Son altı aydır sigorta primleri yatırılan işyerlerinden gelenler de kredi başvurusu yapabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR