Son Dakika: Vakıfbank Devlet Destekli Nakit Ödeme Yapacak: Resmi Gazetede Açıklandı

Son Dakika: Vakıfbank Devlet Destekli Nakit Ödeme Yapacak: Resmi Gazetede Açıklandı

Son Dakika: Vakıfbank Devlet Destekli Nakit Ödeme Yapacak: Resmi Gazetede Açıklandı
Yayın Tarihi: 7.10.2023 20:11:00

Vakıfbank, kamu bankası olarak hizmet veren bir kurum olarak, bankamatik kartına sahip vatandaşlar için çekici bir nakit kredi kampanyası başlatıyor. Bu kampanya sayesinde nakit ihtiyacı olan bireyler, 36 aya kadar vadeli kredi fırsatlarından yararlanabilecekler. Vakıfbank, bu kampanya kapsamında başvuruları hızlı bir şekilde işleme alarak vatandaşlara kredi olanağı sunuyor.

Vakıfbank, Nakit Kampanyası ile 36 aya varan vade seçenekleriyle, gelir belgesi olmadan dahi 50.000 TL'ye kadar kredi sunmaktadır. Bankamatik kartı sahibi vatandaşlar, internet bankacılığı uygulaması veya mobil bankacılık uygulaması aracılığıyla kolayca başvuru yapabilirler. Bu başvurular 7/24 yapılabilmektedir.

Mobil uygulama aracılığıyla Vakıfbank üzerinden yapılan kredi başvuruları, onaylandığında aynı gün içinde hesaplara yatırılır. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden de internet bankacılığı şifresi ile başvuru yapılabilmektedir. Banka müşterisi olmayanlar, Vakıfbank'ın resmi internet sitesine giderek ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak kredi onayı alabileceklerdir.

Vakıfbank, en yakın şubesine giderek veya bankanın kendi ATM'lerinden ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak da başvuruları kabul etmektedir. Onaylanan krediler aynı gün içinde hesaplara yatırılmaktadır.

Emekli veya sigortalı olarak çalışan bireyler, son işyerlerinde 6 ay sürekli çalışıyorlarsa, daha yüksek kredi limitleri için başvuruda bulunabilirler. Vakıfbank, müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını hızlı ve uygun koşullarla karşılamak için bu kredi kampanyasıyla destek olmaya devam ediyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR