Son hanesi 0-2-4-6-8 olan TC kimlik numarasına sahip vatandaşlara müjde!

Son hanesi 0-2-4-6-8 olan TC kimlik numarasına sahip vatandaşlara müjde!

Son hanesi 0-2-4-6-8 olan TC kimlik numarasına sahip vatandaşlara müjde!
Yayın Tarihi: 17.10.2023 13:30:00

Bankalar aracılığıyla SMS ile 35.000 TL kredi başvurusu yapabilir ve hızlıca onay alabilirsiniz. Ancak unutmayın, kredi başvurusu yapmadan önce banka şartlarına uygun olmanız gerekmektedir. Kredi notunun en az 1100 olması bekleniyor, bu da daha önce bankacılık işlemleri yapmış olmanız gerektiği anlamına gelir. Kredi notu olmayan veya bankacılık işlemleri yapmamış kişilerin başvuruları reddedilebilir. Ayrıca çok fazla kredi başvurusu yapmış olan kişilerin başvuruları da olumsuz sonuçlanabilir.

Bu şartlara uyanlar aşağıdaki bankalardan 35.000 TL SMS kredi başvurusu yapabilirler.

QNB Finansbank SMS Kredi Başvurusu: TC kimlik numaranızı 5035'e mesaj atarak kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Kısa bir süre içinde banka kredi sonucunuzu size iletecektir. Onay aldığınızda, belirlenen limit doğrultusunda en yakın banka şubesine giderek kredinizi kullanabilirsiniz. İnternet bankacılığı kullanıyorsanız SMS onayı ile şubeye gitmeden de krediyi kullanabilirsiniz. Ayrıca 35.000 TL krediyi 36 ay vadeye kadar kullanma imkanınız bulunmaktadır, ayrıca dilerseniz 3 ay ertelemeli olarak da kullanabilirsiniz.

Aktifbank SMS Kredi Başvurusu: Kredi notu sorunu yaşayanlar için Aktifbank, SMS ile kredi başvurusu imkanı sunuyor. Kredi almak istediğiniz miktarı belirleyin ve cep telefonunuzdan "Kredi TC KİMLİK" yazarak 3050'ye gönderin. Banka, 35.000 TL'ye kadar kredi onayı verecektir. Onay aldığınızda, kredinizi kullanmak için banka şubesine gitmenize gerek yok, çünkü sizi müşteri hizmetleri arayarak yönlendirecektir.

Denizbank SMS Kredi Başvurusu: Denizbank, 35.000 TL'ye kadar SMS kredi başvurusu yapmanıza olanak tanır. Banka şartlarına uygun olduğunuzda, cep telefonunuzdan "Kredim TC kimlik" yazarak 3280'e göndererek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kısa süre içinde gelen kredi sonucu olumlu ise, kredinizi sadece kimliğinizle en yakın Denizbank şubesinden kullanabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR