Sonbahar kredisi başladı! 2 bankadan yüksek limitli yeni ihtiyaç kredisi verilecek

Sonbahar kredisi başladı! 2 bankadan yüksek limitli yeni ihtiyaç kredisi verilecek

Sonbahar kredisi başladı! 2 bankadan yüksek limitli yeni ihtiyaç kredisi verilecek
Yayın Tarihi: 6.10.2023 09:14:00

Bankaların sunmuş olduğu kredi kampanyaları arasında en gözde olanlardan biri, tatil dönemlerinde ihtiyaç sahiplerine büyük bir destek sunan Sonbahar Kredi Kampanyası'dır. Bu kampanyalar genellikle 3 aylık ödeme erteleme seçeneği ile dikkat çeker ve tatilciler tarafından tercih edilir. Kredi başvurularınızı yaptığınızda, uygun şartlara sahipseniz, kredinizin onayı aynı gün içinde alınabilir. Ancak, Sonbahar kredisi başvurusu yapmadan önce bazı şartları yerine getirmeniz gerekmektedir.

Sonbahar kredisi almak isteyenlerin dikkate alması gereken birkaç önemli kriter bulunmaktadır. İlk olarak, bankalardaki kredi notunuzun 1100 ve üzeri olması gerekmektedir. Ayrıca, icralık bir durumunuzun olmaması ve avukatlık bir sürecin içinde bulunmamış olmanız gerekmektedir. Eğer bu şartlara uygunsa, aşağıdaki bankalardan Sonbahar kredisi başvurusu yapabilirsiniz.

Denizbank Sonbahar Kredisi Kampanyası

Denizbank, 3 ay erteleme seçeneği sunan bir kredi kampanyası başlatmıştır. Bu kampanyadan faydalanmak isteyenler, SMS veya internet üzerinden kolayca başvuru yapabilirler. Denizbank, kredi notu uygun olan müşterilere 55.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunmaktadır. Başvuru sonucu olumlu olan müşteriler, 24 aya kadar vade seçeneğiyle kredilerini kullanabilirler. Denizbank Sonbahar kredisi başvurusu yapmak isteyenler, "KREDIM TCKIMLIK SONBAHAR" yazıp 3280'e SMS atabilir veya bankanın resmi internet sitesindeki başvuru formunu doldurarak kredi sonucunu hemen öğrenebilirler. Onay alındığında, kimlikleriyle en yakın Denizbank şubesine giderek kredilerini aynı gün içinde kullanabilirler.

Garanti BBVA Sonbahar Kredisi Kampanyası

Garanti BBVA, 100.000 TL'ye kadar Sonbahar kredisi imkanı sunmaktadır. Kredi başvurusu yapmak isteyenler, kimlikleriyle en yakın Garanti BBVA şubesine giderek hızlı bir şekilde kredi onayı alabilirler. Kredi onayı almak için yüksek kredi notunun yanı sıra sigorta primlerinin 3 aylık süre boyunca kesintisiz ödenmiş olması gerekmektedir. Kredi başvurusu yapıldığında banka başvuruyu hemen değerlendirecek ve sonucu bildirecektir. Sonbahar kredisi, 24 aya kadar vade seçeneği sunmaktadır ve dilerseniz Sonbahar sonu ödemeli olarak da kullanabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR