Sosyal hayatı destek kredisine ürün veren firmalar açıklandı! İşte o firmalar

Korona virüs sonrasında milyonlarca vatandaşımızın hayata yeniden tutunabilmek ve ilgili sektörlerin yeniden canlanabilmesini sağlamak amacıyla kamu bankaları tarafından başlatılan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank aracılığı ile 6 ay ertelemeli yüzde 0,55 faizli kredi veriliyor.

Sosyal hayatı destek kredisine ürün veren firmalar açıklandı! İşte o firmalar
Yayın Tarihi: 18.06.2020 21:35:00

Korona virüs sonrasında milyonlarca vatandaşımızın hayata yeniden tutunabilmek ve ilgili sektörlerin yeniden canlanabilmesini sağlamak amacıyla kamu bankaları tarafından başlatılan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank aracılığı ile 6 ay ertelemeli yüzde 0,55 faizli kredi veriliyor. Bu verilen sosyal hayatı destek kredisi ile beraber milyonlarca vatandaşımız dilediği tüm ürünleri satın alamıyor, sadece anlaşmalı olunan firmalardan ilgili ürünler satın alınabiliyor. Ancak böyle olmuş olsa dahi milyonlarca vatandaşımızın hem eksiklerini satın alabilmesi hem de ilgili sektörlerin yeniden canlanabilmesi sağlanıyor. Devlet hem esnafı hem vatandaşı düşünüyor ve yapılması gereken tüm sosyal ve maddi desteği tüm vatandaşlara sağlıyor. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından duyurulan kamu bankaları süper 4’lü kredi paketine göre milyonlarca vatandaşımızın hızlı bir şekilde acil nakit ihtiyaçları çözülebiliyor. İşte tüm ayrıntılar…

Hepimizin bildiği gibi 1 Haziran 2020 tarihinde duyurulan ve en erken 2 Haziran 2020 tarihinde başlatılan kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank süper 4’lü kredi paketi ile alakalı her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Kamu bankaları kredi paketlerinde yaptığı düzenleme ile beraber yüzde 0,55 kredi faiz oranı ile 6 ay ertelemeli kredi vermeye başladı. Vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarının çözülebilmesi için verilen sosyal hayatı destek kredisi kampanyası ile beraber hem ilgili sektörlerin yeniden canlanabilmesi sağlanacak hem de vatandaşın ihtiyaçları karşılanmış olacak. Ülkemiz ekonomik olarak zor günlerden geçiyor özellikle Korona virüs döneminde milyonlarca kişi işsiz kaldı, yüz binlerce işletme kapatıldı. Sosyal hayatı destek kredisi ile beraber hem sektörlerin hem firmaların hem halkın ekonomik olarak kalkındırılması sağlanmış olacak. 6 ay ertelemeli yüzde 0,55 kredi faiz oranı ile bir şekilde verilebilecek bu muhteşem kredi kampanyası ile beraber hemen siz de faydalanabileceksiniz.

6 AY ERTELEMELİ YÜZDE 0,55 FAİZLİ SOSYAL HAYATI DESTEK KREDİSİ


Ülkemiz genelinde ciddi bir ekonomik bozukluk var özellikle Korona virüs sonrasında milyonlarca vatandaşımızın ekonomik sıkıntılarının giderilebilmesi için Haziran ayında başlatılan sosyal hayatı destek kredisi vatandaşlarımızın acil nakit ihtiyaçlarının karşılanabilmesi, esnaflarımızın iş yapabilmesi, ilgili sektörlerin yeniden canlanabilmesi ve vatandaşlarımızın bu sektör ve firmalardan ilgili ihtiyaçlarını karşılamaları bekleniyor. Bu sayede ekonomik olarak kalkındırma başlıyor. Haziran ayında başlatılan kamu bankaları süper 4’lü kredi paketi kampanyası ile beraber bugüne kadar yapılan toplam başvuru sayısının 1 milyonu aştığı belirtildi. Hayatın normalleşmesine doğru ilerleyen bugünlerde özellikle insanların bu tür kredi paketlerine başvuruyor olması insanlarımızın acil nakit ihtiyaçlarına ne kadar muhtaç durumda olduklarını gösteriyor.

HANGİ FİRMALARDA 6 AY ERTELEMELİ KREDİ KULLANILABİLİR?

Kamu bankaları tarafından verilecek olan sosyal hayatı destek kredisi sayesinde pek çok vatandaşımızın gönül rahatlığı ile kredi paketi mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri gibi ihtiyaçlarını aşağıda listelediğimiz tüm firmalardan satın alabilirler. Bu firmaların dışında herhangi bir firmadan alışveriş yapılması kredi kullanan kişiler için yasaklanmıştır. Bugün itibari ile bankalar bu krediden faydalanacak vatandaşların merakla beklediği firmaların listesini yayınladı.
İşte kamu bankalarından alınacak olan kredilerin kullanılabileceği firmalar:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR