Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan 1000 TL Destek! Kimler Alabilecek Belli Oldu!

Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Koronavirüsle mücadele kapsamında açıklanan ekonomik paketinde yer alan 2 milyar liralık ek yardımın 1.000'er TL olarak ihtiyaç sahibi ailelere verileceğini duyurdu! 2 Milyar TL değerindeki destek ödemesinden kimler faydalanabilecek?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan 1000 TL Destek! Kimler Alabilecek Belli Oldu!
Yayın Tarihi: 21.03.2020 22:52:00

Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Koronavirüsle mücadele kapsamında açıklanan ekonomik paketinde yer alan 2 milyar liralık ek yardımın 1.000'er TL olarak ihtiyaç sahibi ailelere verileceğini duyurdu! 2 Milyar TL değerindeki destek ödemesinden kimler faydalanabilecek? Ailelere 1.000 TL Desteğin detaylarını Bakan Zehra Zümrüt Selçuk açıkladı. 1.000 TL 'Koronavirüs salgını' nedeniyle desteği kimler alabilecek? Başvuru nasıl yapılır? Tüm detaylarıyla sizler için araştırdık...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 18 Mart Çarşamba günü Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen 'Koronavirüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada ihtiyaç sahibi ailelere yardımlar için 2 milyar TL'lik ek tutarın ayrıldığı duyurulmuştu. İhtiyaç sahibi ailelere 1.000'er TL'lik yardım olarak dağıtılacak 2 milyar TL'lik yardım için detaylar Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından açıklandı. Kimler, nasıl başvuru yapabilir? 1.000 TL Destek ödemesini kimler alabilecek? Sizler için hazırladık.

BAKAN SELÇUK AÇIKLADI! 1000 TL KİMLERE VERİLECEK?


Şuanda hali hazırda periyodik olarak sosyal yardımlardan faydalanan ihtiyaç sahiplerine 1.000 TL'lik yardım ödemesi yapılacak. Bakan Selçuk, 1000 TL'lik yardımların kimlere verileceğine ilişkin tespitin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılacağını açıkladı. 2 Milyar TL tutarında, her ihtiyaç sahibi aileye 1.000'er TL'lik yardımın Mart Ayı sonuna kadar en geç de Nisan ayı başında ödenmesi planlanıyor. 

1000 TL YARDIM İÇİN BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

2 Milyar TL tutarında, her ihtiyaç sahibine 1.000 TL devlet yardımı için başvurular araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar 1000 TL yardım için başvurular nereye yapılır sorusunun yanıtını arıyor. Söz konusu destekten yararlanmak için vatandaşların herhangi bir yere başvuru yapmasına gerek olmadığını da belirten Selçuk, ödemelerin Mart ayının sonunda başlayacağı bilgisini de yineledi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR