Soul Müziğin Büyüleyici Sesi Alice Russell 27 Ocak’ta Zorlu PSM'de

İngiliz soul müzik sahnesinin büyüleyici sesi Alice Russell, çarpıcı yorumunu Atlantis Yapım işbirliğiyle, Mercedes-Benz ana sponsorluğunda 27 Ocak’ta Zorlu PSM'ye taşıyor.

Soul Müziğin Büyüleyici Sesi Alice Russell 27 Ocak’ta Zorlu PSM'de
Yayın Tarihi: 22.01.2018 12:16:00

Kendi üretimlerinin dışında aralarında Mr Scruff, Quantic ve Nostalgia 77’nin de bulunduğu birçok yapımcının parçalarında etkileyici sesiyle boy gösteren; sevilen şarkılara yaptığı cover'larla bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayan başarılı müzisyen Alice Russell, İstanbul'da müzikseverlerle buluşacak.

2004'te yayımladığı ilk albümü Under The Munka Moon'dan bu yana, dünyada büyük ilgiyle karşılanan birçok başarılı albüme imza atan; kendi projelerinin yanında eşlik ettiği çalışmalar ve karakteristik şarkılara yaptığı vurucu cover'larla dikkat çeken Alice Russell, Zorlu PSM Studio'da.




Hayranları arasında Gilles Peterson, David Byrne, Dennis Coffey, Massive Attack’s Daddy G, ve Groove Armada gibi efsaneler bulunan; kendi ilhamları arasında Vaughn, Bach, Kate Bust, Arvo Part, J Dilla ve Alice Coltrane gibi birçok farklı türe ait ismi sayan Alice Russell; blues, jazz ve funk'ı harmanladığı müziğiyle, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

Bilet fiyatı: Tam 70 TL, Öğrenci 50 TL
DJ Barthez warm-up: 21.00
Alice Russell: 22.30




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR