Söz 66. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz 14 Ocak var mı yok mu

Star TV'nin çok sevilen dizisi Söz son olarak 65. bölümüyle ekranlara gelmişti. İki haftadır ekranlara gelmeyen Söz yeni yıl nedeniyle sezon arası verdi. Peki Söz 66. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz 14 Ocak var mı yok mu? Söz 66. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Söz 66. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz 14 Ocak var mı yok mu
Yayın Tarihi: 12.01.2019 00:21:00

Başrollerini Tolga Sarıtaş, Görkem Sevindik, Burak Sevinç, Sarp Akkaya ve Deniz Baysal'ın paylaştığı Söz yeni yıldan önceki hafta 65. bölümüyle ekranlara geldi. Oldukça heyecanlı geçen 65. bölüm ardından Söz sezon arası verdi ve iki haftadır ekranlara gelmiyor. Peki Söz 66. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz 14 Ocak var mı yok mu? Söz 66. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Ateş'in patlayan aracın içinde olması, Derya'nın vurulması derken oldukça heyecan verici bir bölümle ekranlara gelen Söz 65. bölüm izleyen herkesi mest etti. Fakat yeni bölüm sonrasında Söz 66. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Peki Söz 66. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz 14 Ocak var mı yok mu? Söz 66. bölüm ne zaman yayınlanacak?


Yeni yılın gelmesiyle diziler reklam anlaşmaları için ara verdi. Bu yıl 3 haftaya çıkan reklam arası Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Söz'ü de etkiledi. Peki Söz 66. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz 14 Ocak var mı yok mu? Söz 66. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Ne yazık ki Söz 66. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Haliyle Söz 14 Ocak Pazartesi akşamı yani bu akşam Star TV ekranlarında olmayacak. Peki Söz 66. bölüm ne zaman yayınlanacak? 

Henüz bununla ilgili net bir bilgi gelmedi. Dolayısıyla Söz 66. bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Söz 14 Ocak akşamı ekranlarda olmayacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR