Söz 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star TV 4 Şubat Yavuz kimi seçti Derya mı Yavuz mu

Söz 68. bölüm fragmanı yayınandı mı? Star TV ekranlarında yayınlanan söz 4 Şubat pazartesi akşamı ekranlara gelecek bölümde neler olacak. Söz 68. bölüm fragmanı çıktı mı. Söz 4 Şubat pazartesi fragmanı neler olacak.

Söz 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star TV 4 Şubat Yavuz kimi seçti Derya mı Yavuz mu
Yayın Tarihi: 28.01.2019 22:20:00

Star TV ekranlarında yayınlanan Söz 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ekranlarda reyting rekorları kıran Söz 68. son bölüm fragmanı izle. Söz 4 Şubat 2019 pazartesi ekranlara gelecek bölümde neler olacak? Yayınlandığı günler reyting rekorları kıran Söz 68. yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Söz 4 Şubat 2019 pazartesi günü ekranlara gelecek bölümde neler olacak? Söz'de yeni bölüm tanıtımı sizlerle.

Söz 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Şubat 2019

Ekranlarda reyting rekorları kıran Söz 4 Şubat 2019 pazartesi akşamı yayınlanacak bölümde neler olacak. Yayınlandığı günden beri ekranlarda çok izlenen Söz 68. bölüm fragmanı çıktı mı? Söz 68. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Ekranlarda reyting rekorları kıran Söz, yeni bölümde Dragon herkesi yakalıyor. Savcı ve Erdem Albay kurtarılacak mı. Derya birşey olacak mı. Hepsi ve daha fazlası Söz 68. bölüm fragmanında ekrana gelecek. Söz son bölümde Yavuz'un seçimi finale damga vurdu. Peki Yavuz kimi seçti? Derya'yı mı Erdem albay'ı mı kimi kurtardı hepsi haftaya belli olacak.

Söz Savcı Derya yakalandı


Orhan diye bir adamı almak için operasyona girerken, adamın ifadesini almaya giderken birilerin haber almasından sonra yakalanan Derya istediğini alabilecek mi. Söz Derya ne olacak, Derya ölecek mi soruları 68. bölüm fragmanında dikkat çekti. Söz Ateş resmen öldüğü her geçen gün ortaya çıkıyor. Saat yalanı sonrası Dragan'ın planları teker teker işliyor. Ateş sağ mı değil mi öldü mü diziden mi ayrıldı 68. bölümde ekranlara gelecek.

Tim operasyonla kurtarabilecek mi?

Söz dizisinde Dragan, yine yaptı yapacağını. Orhan'ı bulmak için tüm ekibi rehin aldı. Dragan seçimiyle askerlerden kaçacak mı intikam mı alacak göreceğiz. Söz'de Yavuz yine iki şık arasında kalacak. Erdem Albay mı Savcı Derya mı ikisinden biri ölecek. Peki Söz'e veda eden kim olacak. Hepsi ve daha fazlasını Söz 68. bölüm fragmanında öğreneceğiz.

Yavuz'un seçimi 

Yavuz, bir daha kimse sakin ol deme diye isyan ediyor. Yavuz'un çekeceği varmış. Yine bir kişiye birşey olmasına izin vermek istemesede elinden birşey gelmez. Yavuz, yakalayıp ele geçirmek için tüm yolları denesede onun sinirlerini bozmayı Dragan çok iyi biliyor ve yine başarıyor. Her seferinde Yavuz'la büyük sıkıntılar yaşayan Dragan, Derya karşılık komutanın yaşamasını istiyor. Söz 68. bölüm ön izleme, yeni bölümden ilk sahne çıkar çıkmaz sizlerle olacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR