Söz 74. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Mart 2019 Söz yeni bölüm fragmanı Yavuz ölecek mi

Söz 74. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz 74. bölüm fragmanı 18 Mart 2019 Pazartesi günü yayınlanacak bölümde neler olacak. söz 74. bölüm fragmanı neler olacak. Söz 74. yeni bölüm fragmanı yaşanacaklar ekrana kitleyecek. İşte Söz 74. bölüm fragmanı yaşanacaklar.

Söz 74. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Mart 2019 Söz yeni bölüm fragmanı Yavuz ölecek mi
Yayın Tarihi: 11.03.2019 23:28:00

Söz 74. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star TV ekranlarında yayınlanan Söz 74. bölüm fragmanı çıktı mı? Ekranlarda rekorlar kıran Söz 74. bölüm fragmanı neler olacak. Söz 74. bölüm fragmanı ne olacak. Star TV ekranlarında rekorlar kıran Söz yeni bölümde neler olacak sizler için derledik.

Söz 74. bölüm fragmanı 18 Mart 2019 

Söz 74. bölüm fragmanı neler olacak. Söz Star TV ekranlarında yayınlanan dizide neler olacak. Söz 74. son bölüm fragmanı 18 Mart pazartesi günü yayınlanacak. Ekranlarda reyting rekorları kıran Söz yeni bölüm fragmanı yaşanacaklar ekrana kitliyor. İşte söz 74. bölüm fragmanı yaşanacaklar.

Turan ustanın başına gelenlerin ardından Yavuz olanların hesabını sormak için Linda’nın peşine düşer.Karabatak tarafından tuzağa düşürülen Tim içinde bulundukları zor durumdan kurtulmak için mücadele verirler.

Söz 74. bölüm fragmanı çıktı mı?


Bu sırada beklemedikleri bir destekçileri olacaktır.Linda’nın bir restoranda yabancı ülke Konsolosu ile birlikte olduğunu öğrenen Yavuz masada konuşulanları öğrenmek için beklemeye başlar. Burada alçakça terör eylemlerinin planlanmakta olduğunu anlayacaktır. 

Tim İhbar peşinde

Tim ülkeye sokulan tahrip gücü yüksek yüklü miktar patlayıcı ihbarıyla harekete geçer. Ama yaşanan gelişmeler sonunda Tim bu alçakça saldırıyı önlemek için bomba yüklü araç ile tehlikeli bir yolculuğu başlar.Linda ve Konsolosun hain bir plan için ortaklaşa çalıştığını öğrenen Yavuz restoran çıkışı takibe başlar.

Yavuz planları değişiyor

Yavuz’u atlatmanın tek yolu olarak Konsolosluğa sığınmak olduğunu bilen Linda planını uygular. Yavuz Konsolosluğa girmenin savaş sebebi olduğunu bilse de Linda’yı almak için başka çaresi yoktur.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR