Söz 80. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? 29 Nisan Söz ilk tanıtımı

Söz 80. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Söz 29 Nisan yeni tanıtımda neler olacak. Söz 80. bölüm fragmanı çıktı mı? Ekranlarda reyting rekorları kıran Söz 80. bölüm fragmanı neler olacak. Söz 80. bölüm tanıtımı sizlerle.

Söz 80. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? 29 Nisan Söz ilk tanıtımı
Yayın Tarihi: 22.04.2019 22:01:00

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Söz'ün yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Savcı Derya'nın tuzağa düşürüldüğü 79. bölümde neler yaşandı? Yavuz Derya'yı kurtardı mı? Yavuz'un zor sınavı... Söz 79. bölümde neler oldu? Söz'ün yeni 80. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz dizisinde gelecek hafta neler olacak? Söz 80. bölüm fragmanı ve ipuçlarıyla ilgili tüm detayları sizler için araştırdık...

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Söz, 22 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00'da izleyicisiyle buluştu. 79. Bölümde yine heyecan doruktaydı! Yavuz'un Savcı Derya'yı büyük tuzaktan kurtarması yine heyecanı tavana çıkardı! Tim yine operasyondaydı. Ancak bu kez eskilerden bir dost, eski asker ve Tim komutanı Yavuz da timle sırt sırta çatışmaya girdi! Erdem Komutan, Yavuz'un da katıldığı operasyonun gizli tutulması için Tim'i tembihledi. 79. Bölümün en can alıcı sahnesi Yavuz ile Derya'nın tuzağa düşmesi oldu! Yavuz ve Derya'nın kafalarına silah dayandı! 

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Meslekten uzaklaştırılan Derya, bir de ölümle burun buruna gelir! Yavuz, büyük bir öfkeyle Derya'yı son anda hastaneye yetiştirir, Derya hemen ameliyata alınır! Bu sırada Yavuz da Derya'nın intikamını almak, yeniden sevdikleriyle sınandığı bu zor anların hesabını Linda'dan sormak için harekete geçer! Öfkeden deliye dönen Yavuz, kendisini durdurmak isteyenlere de artık durmayacağını açıkça söylüyor.


YAVUZ LİNDA'YI BİTİRECEK Mİ?

Sürekli planlarını bozan Yavuz ve Tim'i bitirmek isteyen bunun için de Derya'yı hedef alan Linda yolun sonunda mı? Yavuz, Derya'nın da vurulmasının ardından harekete geçerek Linda'yı bitirmek istiyor! Tim'le sırt sırta çatışmaya giren Yavuz, yeniden komutan olarak timin başına geçecek mi? Askerliğe tekrar geri dönecek mi? Tüm bu soruların cevabını Söz 80. bölümüyle öğrenebileceğiz.

SÖZ 80. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Söz 80. bölümüyle 30 Nisan Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında olacak. Ancak şuan Söz 80. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada olacak...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR