Sparta Prag Trabzonspor maçı hangi kanalda? Ne Zaman?

Temsilcimiz Trabzonspor Sparta Prag ile karşı karşıya geliyor! UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı Sparta Prag'ın sahasında oynanacak. Futbol severler, Sparta Prag Trabzonspor maçı ne zaman? Hangi kanalda yayınlanacak? sorularının yanıtını araştırmaya başladı. Sizler için hazırladık...

Sparta Prag Trabzonspor maçı hangi kanalda? Ne Zaman?
Yayın Tarihi: 6.08.2019 22:39:00

Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Avrupar Ligi 3. ön eleme turunda, Çek ekibi Sparta Prag ile eşleşmişti. İlk maç geldi çattı... Sparta Prag Trabzonspor eşleşmesinin ilk maçı Prag'da oynanıyor. Futbol severler, Sparta Prag Trabzonspor maçı ne zaman? Sparta Prag Trabzonspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? Sorularının yanıtını araştırmaya başladı. 

UEFA Avrupa Ligi'ne katılabilmek için ön eleme oynayan Trabzonspor, ön eleme turunda Sparta Prag'ı geçebilirse Play-Off'lara kalacak ve gruplara 1 adım daha yaklaşacak. Sparta Prag'ın cezası nedeniyle oradaki ilk maç seyircisiz oynanacak. Saha avantajı bu nedenle kısıtlı olacak. Temsilcimiz Trabzonspor, Prag'dan galibiyetle veya en azından bol gollü bir beraberlikle dönebilirse büyük avantaj yakalayacak. 

SPARTA PRAG TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?


Sparta Prag - Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 3. Ön eleme turu 1. maçı 8 Ağustos Perşembe günü saat 19.00'da başlayacak. Sparta Prag Trabzonspor maçının yayıncı kuruluşu ise henüz belli değil, maçın hangi kanaldan yayınlanacağı şuan için bilinmiyor. 

TRABZONSPOR SPARTA PRAG'I ELERSE PLAY-OFF'TA KİMLE KARŞILAŞACAK?

Trabzonspor, Sparta Prag'ı elemesi durumunda UEFA Avrupa Ligi play-off turunda, Universitea - AEK Athens maçının galibiyle oynayacak. Play-Off turuna kalması durumunda Bordo Mavililerin gruplara kalması muhtemel olacak. Romanya temsilcisi Universitea ve Yunanistan ekibi AEK'in, temsilcimiz Trabzonspor karşısında pek varlık gösterecekleri düşünülmüyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR