SSK Bağ-Kur, Emekli Sandığı ve Erken Emeklilik (EYT) dahil Tüm Emeklilere SGK'dan 10 bin TL ödeme olacak!

SSK Bağ-Kur, Emekli Sandığı ve Erken Emeklilik (EYT) dahil Tüm Emeklilere SGK'dan 10 bin TL ödeme olacak!

SSK  Bağ-Kur, Emekli Sandığı ve Erken Emeklilik (EYT) dahil Tüm Emeklilere SGK'dan 10 bin TL ödeme olacak!
Yayın Tarihi: 10.10.2023 12:18:00

Türkiye'nin önde gelen özel bankalarından biri olan Akbank, emeklilere yönelik yeni bir kampanya başlatıyor. Bu kampanya kapsamında emekli müşterilere maaş ödemesi yapılacak ve emeklilere net 7.000 TL nakit promosyon sunulacak. Ayrıca, 3.000 TL değerinde ek ödül kampanyası da başlatıldı. Bu sayede emekliler toplamda 10.000 TL promosyon desteği alabilecekler.

Akbank'ın bu yeni promosyon kampanyası oldukça kolay bir şekilde başvurulabilir. Kampanyadan Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK), Bağ-Kur, Emekli Sandığı ve Erken Emeklilik (EYT) dahil birçok emekli faydalanabilir. Başvurular, banka şubesine gitmeye gerek kalmadan online olarak 7/24 yapılabilmektedir. Emekliler, Akbank mobil uygulamasını indirerek yeni müşteri olmak istediklerini belirterek emekli maaşlarını bu bankaya taşıyabilirler.

Akbank'ın bu kampanyası, hızlı ve kolay başvuru imkanı sunarak emekliler için son derece cazip bir seçenek sunmaktadır. Promosyon onayı aldıktan sonra emekliler, banka şubesine gitmelerine gerek kalmadan promosyon ücretini doğrudan IBAN numaralarına yatırır. Ancak 10.000 TL net promosyon almak isteyen emeklilerin promosyon başvurusu sırasında ek taahhütnameyi de onaylamaları gerekmektedir. Akbank'ın bu promosyon kampanyası, emeklilere maddi anlamda büyük bir destek sunarak yaşamlarını kolaylaştırmayı hedeflemektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR