SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi ve EYT emeklisi 31 Ekim'e kadar süreniz var! 7000 TL her emekliye ödenecek

SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi ve EYT emeklisi 31 Ekim'e kadar süreniz var! 7000 TL her emekliye ödenecek

SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi ve EYT emeklisi 31 Ekim'e kadar süreniz var! 7000 TL her emekliye ödenecek
Yayın Tarihi: 17.10.2023 22:45:00

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden (TBMM) önemli bir karar çıktı ve milyonlarca emekli için sevindirici bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla gerçekleşen görüşmeler sonucunda, emeklilere Ziraat Bankası aracılığıyla 7000 TL'ye kadar ek ödeme imkanı sunulacağı duyuruldu. Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK), Bağ-Kur, memur emeklisi ve EYT emeklisi olan herkes bu ödeme fırsatından yararlanabilecek. Ziraat Bankası, yeni emekli promosyon kampanyası başvurularını bugün itibariyle almaya başladı ve başvurular 31 Ekim'e kadar devam edecek. Şubeler ve dijital bankacılık kanalları üzerinden başvuru yapılabileceği açıklandı.

Emekliler, Temmuz ayında bekledikleri zam miktarını alamadığı için büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı. Bu nedenle, milyonlarca emekli uzun bir süredir ek zam beklentisi içerisindeydi. Ekim ayı sonuna kadar sürmesi beklenen ek zam beklentisi üzerine, emekliye yönelik yeni bir sürpriz açıklama yapıldı. TBMM'nin aldığı karara göre, emeklilere ek ödeme yapılacak ve Cumhurbaşkanı'nın talimatıyla Ziraat Bankası tarafından 7000 TL'lik destek ödemesi sunulacak. TBMM'den çıkan önemli bir karar, milyonlarca emekliyi sevindirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla gerçekleşen görüşmeler sonucunda, emekli vatandaşlara Ziraat Bankası aracılığıyla 7000 TL'ye kadar ek ödeme fırsatı sunulacağı duyuruldu. Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK), Bağ-Kur, memur emeklisi ve EYT emeklisi olan herkes bu ödeme fırsatından yararlanabilecek.

Emekli maaşlarına ek 7000 TL'lik ödeme desteği sunan Ziraat Bankası, bu adımıyla yaklaşık 17 milyon emekli için büyük bir kolaylık sağlıyor. Ziraat Bankası, ekim ayı promosyon kampanyası kapsamında, önceki 5000 TL'yi 7000 TL'ye yükseltme kararı aldı. Emekli vatandaşlar, maaşlarını Ziraat Bankası'na taşımaları halinde en az 5000 TL, en fazla ise 7000 TL nakit destek alabilecekler. Başvurular bugün itibariyle başladı ve 31 Ekim'e kadar devam edecek. Başvuruların şubeler ve dijital bankacılık kanalları aracılığıyla yapılabileceği açıklandı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR