SSK ve BAĞ-KUR Emeklilerine ING Bank'tan Kurban Bayramı'na Özel 20.000 TL Destek!

SSK ve BAĞ-KUR Emeklilerine ING Bank'tan Kurban Bayramı'na Özel 20.000 TL Destek!

SSK ve BAĞ-KUR Emeklilerine ING Bank'tan Kurban Bayramı'na Özel 20.000 TL Destek!
Yayın Tarihi: 26.06.2023 22:00:00

Türkiye'deki emeklilere yönelik gelişmeler, sektörün önemli oyuncularından ING Bank tarafından yapılan son dakika açıklamasıyla yeni bir boyut kazandı. Banka, SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine özel olarak tasarladığı yeni kampanyasını duyurdu. Bu kampanya kapsamında, belirli şartları yerine getiren emeklilere tam 20.000 TL'lik bir destek ödemesi sağlanacak. Kampanyadan yararlanmak için son başvuru tarihi ise 27 Haziran Salı olarak belirtildi.

Emeklilere yönelik bu özel kampanya, Kurban Bayramı öncesinde ING Bank tarafından hayata geçiriliyor. Banka, SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine, memur emeklilerine ve EYT emeklilerine yönelik sunduğu bu destekle, bayram öncesi maddi bir rahatlama sağlamayı hedefliyor. Bu kampanya ile ING Bank, emeklilere adeta cömert bir bayram hediyesi sunuyor.

ING Bank'ın sunduğu bu özel kampanya, aynı zamanda düşük faizli kredi imkanı ve promosyon fırsatları da içeriyor. Bankanın müşterisi olan ve maaşlarını ING Bank'a taşıyan emekliler, 10.000 TL'ye varan bir promosyon alma şansını yakalayabilirken, aynı zamanda faizsiz nakit avans ve düşük faizli kredi imkanlarından da yararlanabilecekler.

ING Bank'ın sunmuş olduğu bu destek ödemesi, 4A, 4B ve 4C emeklilerinin yanı sıra EYT emeklileri de dahil olmak üzere tüm emeklilere sunuluyor. Kurban Bayramı öncesi maddi bir rahatlama sağlamayı hedefleyen bu ödeme, emekliler için adeta bir bayram hediyesi niteliği taşıyor. Başvurularını 27 Haziran Salı gününe kadar yapan emekliler, bu fırsattan yararlanarak bayrama cebi para dolu bir şekilde girebilecekler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR