SSK ve Bağ-Kur emeklisine yeni nakit desteği! Hemen emeklinin hesabına 20.000 TL ile 40.000 TL arası ödeme yatıyor

Emekliye yeni sevindirici müjde geldi. SSK ve bağ-kur emeklisinin hesabına hemen 20.000 ile 40.000 TL arasında ödeme yatıyor.

SSK ve Bağ-Kur emeklisine yeni nakit desteği! Hemen emeklinin hesabına 20.000 TL ile 40.000 TL arası ödeme yatıyor
Yayın Tarihi: 21.08.2023 08:47:00

Emekliler için kampanyaların ardı arkası kesilmiyor. Müjdeler peş peşe geliyor ödemeler hesaplara yatmaya devam ediyor. Milyonlarca emekli vatandaş için PTT ve Aktif Bank yeni bir duyuru daha yayınladı. Başvuru yapan emeklinin banka hesabına 20.000 TL ile 40.000 TL arası ödeme yatacak. IBAN numarası üzerinden yapılacak olan Ödeme için başvurular başladı. Emekliler kolay başvuru imkanı ile anında 7/24 ödeme alabilecek.

Emekliye ek ödeme kampanyaları Ağustos ayında da hız kesmeden sürüyor. Bankalar emekli maaşı alan vatandaşlara yönelik pek çok kampanya düzenlerken yeni bir müjdeli haberde PTT ve aktif Bank'tan geldi. Nakit paraya sıkışan emekliler için PTT ve Aktif Bank işbirliği ile düşük faizli ihtiyaç kredisi verilecek. Emekli maaşı alan 16 milyon vatandaş başvuru yaparak bu Kredi fırsatından yararlanabilecek. Emekliye nakit kampanyası başlatan PTT Tüm detayları resmi internet sitesi üzerinden yayınladı. Tek şart başvuru yapmak 7/24 ödeme alabilirsiniz. PTT düşük faizle emekli kredisi kampanyası şartları ve detaylar haberimizde…



PTT'DEN EMEKLİYE DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ

Emekliye yönelik kampanyaları ile sık sık dikkatleri üzerine çeken PTT bu defa Aktif Bank işbirliği ile yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyasına daha imza atıyor. Yepyeni bir emekli kredisi başlatan PTT, düşük faizi Kredi imkanı sağlayacak. Emekliye verilecek olan düşük faizli kredi tek şartla hesaplara yatıyor. 80 yaş altı olan emekliler düşük faizli kredi kampanyası için başvuru yapabiliyor.




7/24 BAŞVURU İŞLEMLERİ AÇIK

Aktif Bank ile birlikte çalışan ve uzun süreden beri bir banka şubesi gibi hizmet veren PTT, Yeni emekli kredisi kampanyasına da 7/24 başvuru şansı sağlıyor. Dilerseniz PTT şubelerinden gün içinde Dilerseniz de aktif bankacılığı ile Online olarak 7/24 kredi başvurusu yapabilirsiniz. PTT'nin yeni Kredi kampanyasında Şartları yerine getiren herkese 20.000 TL ile 40.000 TL arası ödeme veriliyor. Nakit ihtiyacı olan tüm emekliler bu Kampanyayı değerlendirerek 36 ay vadeli düşük faizli kredi kullanabiliyor.



SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Peki PTT emekli kredisi son başvuru tarihi ne zaman? PTT'den emekli kredisi kullanmak isteyen emekliler için başvurular 30 Ağustos'a kadar sürecek. PTT tarafından belirtilen kanallar üzerinden Bu tarihe kadar başvuru yapan emekliler 40.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisini aynı gün içinde kullanabilecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR