SSK ve Bağ-kur emeklisinin IBAN'ına 9200 TL ödeme yattı! Milyonları bayram ettirecek son dakika haberi

Emeklinin sevincine sevinç katacak sürpriz duyuru geldi. Yarın dan itibaren IBAN numarasına 9200 TL ek ödeme yatıyor.

SSK ve Bağ-kur emeklisinin IBAN'ına 9200 TL ödeme yattı! Milyonları bayram ettirecek son dakika haberi
Yayın Tarihi: 21.08.2023 21:01:00

Emekli vatandaşlar Temmuz zammı sonrası yaşadıkları hüsranı sık sık dile getirmeye devam ediyor. Maaş zammı düşük kalan ve bu sebeple de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan çözüm bekleyen emekliler bugün akşam saatlerinde gelen açıklama ile birlikte sevinmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısı öncesinde yaptığı açıklamada emekliye ek zam talimatı verdiğini doğrulamıştı. Bir yandan emeklilerin zam beklentileri sürerken bir yandan da ek ödemelerle ilgili güzel haberler geliyor.

Milyonlarca emekliye büyük sürpriz yaşatacak yeni ek zam duyurusu az önce yapıldı. 16 milyon vatandaşın yüzü gülecek çünkü bankalar devreye girdi. Bankalardan yapılan açıklamaya göre emekli maaş alan vatandaşlara maaşa ek 9200 TL ödeme IBAN üzerinden yapılacak. Tüm emekliler ödemeden faydalanacak kurum fark etmeden herkese istisnasız nakit destek sağlanacak. Emekliye yapılan ek zam duyurusu ile ilgili detayları da netleşti. Yarın sabah banka hesabınızı kontrol etmeyi unutmayın binlerce liralık destek geliyor.

FİNANSBANK’TAN EMEKLİYE BÜYÜK PROMOSYON ŞOV

Son dönemlerde emekli kampanyaları ile dikkat çeken bankalardan biri olan QNB Finansbank Temmuzdan ve sonrasında da emeklilere özel fırsatlar sunmaya devam ediyor.  Temmuz ayında emekli maaşlarına yapılan zam oranı %25 olarak gerçekleşmiştir. Bir çok bankada bu zam sonrasında promosyon rakamlarını güncellemişti. Bu konuda öncülüğünü yapan bankalardan biri olan Finansbank rekor promosyon ile dikkatleri üzerine topladı. Finansbank’tan milyonlarca emekli yatan 9200 TL Lik promosyon desteği geldi. SSK Bağkur memur emeklisi olmakta fark etmiyor. Tek şart maaşınızı üç yıl boyunca Finansbank’tan almak. Bu şartı yerine getiren emekliler tek bir başvuru ile aynı gün içinde ödeme alma imkanı yakalıyor.




SON BAŞVURU TARİHİ 30 AĞUSTOS 2023

Finansbank’ın yeni kampanyasına ilgili son derece yoğun. Özellikle son dönemlerde maaş zammı nedeniyle isyan eden şikayetçi olan emekliler bankaların ek ödeme kampanyalarını yakından takip ediyordu. Finansman tarafından sağlanan yeni ödeme de emeklinin kalbini fethetmeyi başardı. Emekliler Finansbank şubelerinden mobil bankacılıktan ya da internet bankacılığından yapacakları başvuru karşılığında hemen yarın ek ödeme alabilecek. 9200 TL’lik ek ödeme emeklinin yeni iyi ban numarasına yatacak. Yani maaşını üç yıllığına taşıyarak Finansbank müşterisi olanlar hiç beklemeden ödeme fırsatını yakalamış olacak.

EK KAMPANYALARLA KAZANCINIZI ARTTIRABİLİRSİNİZ

Ayrıca Finansbank’tan emekliye bir çağrı daha geldi. Türkiye’nin en köklü ve büyük özel bankalarından olan Finansbank emekliye ek fırsatlar da sunuyor. Yani emekliler Finansbank’ta bir çok avantaj ve ayrıcalıkla karşı karşıya kalacak. Bunlardan biri de düşük faizli emekli kredisi kampanyası olacak. Maaşını taşıyarak Finansbank’tan olan emeklilere tam 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli ve en uygun faiz oranıyla kredi desteği verilecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR