Steven N'Zonzi Galatasaray'da Cimbom Transferde Büyük Oynuyor

Falcao transferini bitirip beklemeye geçen Galatasaray, önlibero mevkisine Roma'nın yıldızı Steven Nzonzi'yi kiraladı! Galatasaray Nzonzi transferini tamamladı! Galatasaray'ın yeni yıldızı N'zonzi'ye dair detaylar ve transfer detayları haberimizde...

Steven N'Zonzi Galatasaray'da Cimbom Transferde Büyük Oynuyor
Yayın Tarihi: 14.08.2019 11:53:00

Galatasaray, Fernando Reges'in Sevilla'ya transfer olmasından sonra boşluk oluşan ön libero mevkisine, Roma'dan Steven N'zonzi'yi transfer etti! Roma kulübünde Cengiz Ünder'in takım arkadaşı olan N'zonzi, Galatasaray'a kiralandı! Cimbom, Falcao gibi bir dünya yıldızının ardından Steven Nzonzi transferini de bitirdi. 

STEVEN N'ZONZİ RESMEN GALATASARAY'DA! ANLAŞMA TAMAM

Hazırlık döneminde Galatasaray'ın en sıkıntılı bölgesi olarak dikkatlerden kaçmayan ön-libero, 6 numara pozisyonuna dünya yıldızı geliyor! Roma kulübünün 27 milyon euroya transfer ettiği ancak pek istikrar sağlayamadığı Steven Nzonzi, 1 yıllığına kiralanıyor! Galatasaray Nzonzi'yi 1 yıllığına kiralamak için Roma ile görüşmelerde hızlı davrandı ve transferi bitirdi!


NZONZİ'NİN MALİYETİ BELLİ OLDU! 

Anlaşmaya göre, Nzonzi için 1 milyon euro kiralama bedeli ödenecek. Nzonzi de yıllık 4 milyon euro garanti ücret alacak! Fenerbahçe'nin de bir dönem peşinde olduğu Nzonzi, 1,94 boyunda ve güçlü fiziğiyle ön plana çıkıyor. Fransız oyuncu,  Fransa milli takım formasını 14 kez giydi. Roma ile geçen sezon 39 maçta 1 gol 2 asistlik performans gösterdi.

FATİH TERİM İSTEDİ ŞÜKRÜ HANEDAR BİTİRDİ

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, tüm dikkatler Falcao'ya kaymışken mutlaka bir 6 numara alınmasını istedi. Galatasaray'ın transferden sorumlu yöneticisi Şükrü Hanedar, İtalya'ya giderek Roma kulübüyle N'Zonzi için görüşmelere başladı ve hızla sonuç aldı. N'Zonzi için artık geri sayıma geçildi. Yıldız oyuncunun İstanbul'a yakın zamanda gelmesi bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR