Süper Baba dizisi yeniden çekiliyor! İşte oyuncu kadrosu

90'lı yıllara damga vuran Süper Baba dizisi yeniden yeni versiyonuyla çekilmeye hazırlanılıyor!

Süper Baba dizisi yeniden çekiliyor! İşte oyuncu kadrosu
Yayın Tarihi: 13.09.2023 11:13:00

90'lı yıllarda yayınlanmış ve Türk televizyon dizi tarihinde unutulmaz diziler arasına adını yazdırmış olan Süper Baba dizisi yeniden, yeni verisyonu ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor!

Son yıllarda ekrana gelen Türk dizilerinde olayların sürekli aldatma temalı olması ve birbirinin aynı diziler çekilmesi eleştirilerin başında geliyordu. Özellikle eski aile ve mahalle dizilerine duyulan özlem sosyal medyadan izleyiciler tarafından sıklıkla dile getiriliyordu. 90'lı yılların en çok izlenen dizilerinden Süper Baba yeni versiyonu ile çekilmek için anlaşmaya varıldı.

ŞEVVAL SAM'A TEKLİF GİTTİ



1993 yılında başlayan, oyuncu kadrosunda Şevket Altuğ, Sümer Tilmaç, Sevinç Erbulak, Şevval Sam, Jülide Kural, Bennu Yıldırımlar gibi isimlerin yer aldığı 4 sezon süren Süper Baba dizisi yeni senaryosu ve yeni oyuncuları ile ekranlara gelemeye hazırlanıyor. Yeni versiyonu ile hazırlanmak istenen Süper Baba dizisinin yeni oyuncu kadrosu için çalışmaların başladığı öğrenildi. Günümüze uyarlanması beklenen dizide ufak senaryo değişiklikleri de yer alacak. 


Yapım şirketinin cast çalışmalarına başladığı dizi için dizinin eski oyuncularından Şevval Sam'a da yeni bir rol ile teklif dahi gittiği öğrenildi. Ancak Sam'ın şimdilik kadronun şekillenmesini beklediği kulislerden gelen bilgiler arasında yer aldı.

OKAN YALABIK YENİ FİKO MU OLACAK



Süper Baba dizisinde Şevket Altuğ'un canlandırdığı Fiko'yu oynaması için başarılı oyuncu Okan Yalabık'ın düşünüldüğü ve teklifin gittiği oyunculardan olduğu öğrenildi. Dizideki diğer karakterler için ise cast çalışmaları sürüyor.

SÜPER BABA KONUSU NEDİR?

Süper Baba dizisinde üç çocuklu boşanmış bir baba olan Fikret nam-ı diğer Fiko'nun çocuklarıyla ilişkisi ve aşk hayatı mahalle kavramıyla beraber ekranlara gelmektedir. Süper Baba dizisinde Fiko karakterini Şevket Altuğ canlandırırken, Fiko'nun en yakın arkadaşı Nihat'ı Sümer Tilmaç, Nihat'ın kız kardeşi Fiko'nun ilk aşkı İpek'i Jülide Kural, Fiko'nun kızı Zeynep'i Sevinç Erbulak, Zeynep'in Fransızca öğretmeni ve Fiko'nun bir diğer aşkı Deniz'i Şevval Sam canlandırmaktaydı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR