Süper Lig Puan durumu? Fenerbahçe kaçıncı oldu?

Süper Lig puan durumu. Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta maçları sona erdi. Peki Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta nasıl sonuçlandı. Fenerbahçe kaçıncı sırada yer aldı. İşte Süper Lig'in son puan durumu sizlerle.

Süper Lig Puan durumu? Fenerbahçe kaçıncı oldu?
Yayın Tarihi: 11.02.2019 21:40:00

Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta maçları sona erdi. Süper Lig'de 18 takımımız bu hafta yaptığı maçlarla haftaya tamamladı. sürpriz sonuçların yer aldığı haftada puan durumu nasıl oldu? Son Süper Lig puan durumu güncel sizlerle. İşte Fenerbahçe'nin ligdeki sırası.

Fenerbahçe Kayseri'ye kaybetti

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın en büyük sürprizi Fenerbahçe'den geldi. Sarı lacıvertli takım 45 dakika 10 kişi kaldığı haftada mağlup olarak adeta kendini düşme potasına bir kez daha soktu. Fenerbahçe'nin rakiplerinden Ankaragücü kazanarak büyük bir adım attı. Ligde son 5 Fenerbahçe, Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Erzurumspor ve Akhisarspor olarak sonuçlandı.Bu sonuçlarla Akhisarspor düşmeye iyice yakınlaştı.


Galatasaray Trabzonspor'u devirdi Başakşehir takıldı

Üst sıralarda haftanın en önemli maçı Galatasaray Trabzonspor arasında geçti. Karşılaşmayı Galatasaray kazandı ve Medipol Başakşehir'in puan kaybettiği haftada liderle puan farkını 6'ya kadar düşürdü. Uzun bir süre sonra Sivasspor'da kazanırken, Kasımpaşa 4 haftadır mağlup olmaya devam etti.

Süper Lig son puan durumu (GÜNCEL)






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR