Survivor 4 Mayıs Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı? Yeni bölüm Hikmet Sabriye kavgası!

Survivor 4 Mayıs Dokunulmazlık oyununu kim kazandı. Survivor yeni bölümde kavgalar damga vuracak. Hikmet ve Sabriye kavgası diskalifiye getirecek mi bilinmez Dokunulmazlık oyununu kazanan merak ediliyor.

Survivor 4 Mayıs Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı? Yeni bölüm Hikmet Sabriye kavgası!
Yayın Tarihi: 4.05.2019 15:51:00

Survivor 2019 yeni bölüm izle. Survivor 4 Mayıs fragmanı yayınlandı mı? Survivor yeni bölüm fragmanı izle. Survivor izle. Survivor TV8 izle. Survivor 2019 Hikmet Sabriye kavgası izle. Survivor 2019 Beyaz takımda işler karıştı! Hikmet Sabriye kavgası büyüyor mu? Survivor 2019 4 Mayıs Cumartesi yeni bölümde neler olacak, Survivor 4 Mayıs ödül oyunu kim kazandı? Sizler için araştırdık...

Survivor 2019'da heyecan yeni haftayla sürüyor! Survivor 2019 Siyah Beyaz takım mücadelesi 4 mayıs Cumartesi günü yeni bölümüyle TV8 ekranlarında olacak! Birbirinden güçlü iki takımın kıyasıya mücadelelerinden oluşan ödül oyunu ve daha birçok oyun 4 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00'da tv8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak! TV8 Survivor izleyicileri bu hafta Hikmet ve Sabriye arasındaki tartışmanın devam edeceğini düşünüyor! Survivor 4 Mayıs Cumartesi fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada olacak ama onun öncesinde Survivor 4 Mayıs yeni bölümle iligli tahminlere bakalım. 


Survivor 2019 YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Survivor'ın yeni bölümünde Hikmet ile Sabriye arasındaki "oyun eşleşmeleri" kavgasının büyümesi bekleniyor. Yunan yarışmacılar da Hikmet'in Sabriye'yi oyun dışı bırakmak için büyük çaba gösterdiğini itiraf ettiler. Sabriye, kendi sözünün dinlenmediğini ve fikirlerine değer verilmediğini ileri sürüyor! Oyun sonrası oyuna Bora'nın çıkması gerektiğini Hikmet'in bu tarz oyunlarda kötü olduğunu aktaran Sabriye, Seda ve Hikmet'ten büyük tepki görmüştü!

Survivor 4 Mayıs yeni bölümü ödül oyununda Siyah ve Beyaz takım yine karşı karşıya gelecek. Yusuf, Atakan, Panagiotis üçlüsü Bora, Hikmet ve Nikos üçlüsünün karşısında! Beyaz takımda Emre' de iyi formunu sürdürerek oyunlarda daha çok sayı almaya devam ediyor. Kızlara baktığımızda geçtiğimiz hafta Elphida'nın gidişi Beyaz takım adına iyi olurken Siyah takım kızları Büşra, Seda ve Sabriye, Elfida'nın gidişinin kendileri için kötü olduğunu belirtmişlerdi




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR