Survivor All Star 2024 yarışmacıları açıklandı!

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024’ün yarışmacılarını açıklamaya başladı.

Survivor All Star 2024 yarışmacıları açıklandı!
Yayın Tarihi: 6.09.2023 12:38:00

Acun Ilıcalı fenomen yarışması Survivor'ın bu sene ki yarışmacılarını açıklamaya başladı. Geçtiğimiz sezon en kötü reytingleri alan Survivor bu sene All Star olarak ekranlara gelecek.

Survivor All Star 2024’ün ilk yarışmacısı açıklandı. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından Survivor All Star 2024’ün ilk yarışmacısını açıkladı. Survivor All Star 2024’ün ilk yarışmacısı Nihat Altınkaya oldu. Acun Ilıcalı Survivor All Star 2024’ün ilk yarışmacısını "O bir şampiyon. 2012’de Survivor’ı kazanan Nihat’a All Star’da başarılar diliyorum." ifadeleriyle duyurdu.



NİHAT ALTINKAYA KİMDİR?


28 Eylül 1979 tarihinde Karabük'te doğan Nihat Altınkaya'nın asıl adı Nihat Alptuğ Altınkaya'dır Aslen Rize'li olan Altınkaya, Karabük Demir Çelik Lisesi Voleybol takımı ile Emlak Bankası Spor Kulübü'nde voleybol oynamıştır.

Nihat Altınkaya, gece kulüplerinde güvenlik görevlisi olarak çalışmıştır. Daha sonra boks eğitimi almaya başlayan Altınkaya, Fenerbahçe Boks Kulübü'nde sporculuk yaptıktan sonra oyuncu olmaya karar vermiştir.

Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi alan Altınkaya, Yüksek Sosyete, Kara Ekmek, Karadayı, Tozlu Yollar, Unutulmaz, Menekşe ile Halil, Dudaktan Kalbe ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde rol almıştır. 

2010 yılında İmre Altınkaya ile evlenen Altınkaya'nın Melek ve Ayşe adında iki kızı vardır. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR