Survivor Atakan Işıktutan elendi mi sakatlandı Acun Ilıcalı açıkladı devam edecek mi

Survivor Atakan elendi mi? Survivor Atakan Işıktutan şok sakatlık. Survivor hayatı bitebilir. Survivor'da Acun Ilıcalı şok kararı açıkladı. Atakan Işıktutan Survivor veda ediyor. son günlerde oyunlarda olmayan Atakan ne oldu?

Survivor Atakan Işıktutan elendi mi sakatlandı Acun Ilıcalı açıkladı devam edecek mi
Yayın Tarihi: 13.03.2019 14:16:00

Survivor Türkiye Yunanistan şok bir haber geldi. Güzel haberler ve kötü haberler ard arda geldi. Atakan sakatlığı sonrası programa devam edecek mi, Atakan nerede soruları merak oldu.

Yan çapraz bağları koptu

Survivor Atakan Işıktutan yan çapraz bağları koptu. Dizde olan büyük bir sakatlık sonrası çapraz bağları kopan birinin programa devam etme ihtimali yok. Survivor Atakan bu kadar ciddi bir sakatlığı olması nedeniyle dizlik takacak ancak oynamayacak. Survivor final adayları arasında yer alan Survivor Atakan Işıktutan programa veda ediyor.

Karar Atakan'ın


Doktor'un Atakan'a karar senin demesinden ötürü 1 ay Survivor çok aşağı çekebilir. Bu Survivor favori görülen Atakan Işıktutan SMS rekorları kırıyordu. Ayrıca Atakan Damla Can aşk yaşadığı biliniyor. 

Oyun anlamında ne etkiler?

Adadaki Hikmet'in ve Yusuf'un grupları arasında Atakan büyük bir değer. Sayısal değer olarak adada Yusuf, Atakan, Okay ve Sabriye artık bozulacak ve tekrar 3 kişi kalacaklar gibi görülüyor. Oyun anlamında çok etkilemese Atakan Survivor hayatı bitiyor gözüyle bakılıyor.

En çok SMS alan Atakan Işıktutan ilk haftalarda aldığı rekor oyla dikkat çekmişti. Atakan Işıktutan artık programda yer almayacak gibi görülüyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR