Survivor Türkiye takımına hangi kadın yarışmacı katılacak? Nagihan mı Sema mı Merve mi

Survivor Türkiye takımına hangi kadın yarışmacı katılacak? Survivor 2019 yeni katılacak kadın yarışmacının adı merak ediliyor. Sizler için Survivor 2019 katılacak kadın yarışmacı belli oluyor. Survivor Damla Can, Merve Aydın, Sema mı Nagihan mı katılacak sizler için araştırdık.

Survivor Türkiye takımına hangi kadın yarışmacı katılacak? Nagihan mı Sema mı Merve mi
Yayın Tarihi: 18.02.2019 14:55:00

Survivor Türkiye Yunanistan'da Yunanistan takımına Katerina Dalaka'nın gelmesiyle birlikte hangi kadın yarışmacı damga vuracak bekleyip göreceğiz. Survivor Türkiye takımına da bir Türk yarışmacı katılacak. Peki Dalaka'nın rakibi kim olabilir, sizler için derliyoruz. Survivor'a bir Türk yarışmacı gelecek ancak ismi henüz belli olmadı.

Survivor Türkiye 2019 hangi kadın yarışmacı katılacak?

Survivor Türkiye 2019 hangi yarışmacı katılacak sizler için hazırladık. Dalaka gelmesiyle kadın takımına bir yarışmacı katılacak. Dalaka geçen sezon Survivor Yunanistan en büyük oyuncusunu getirdi. Bu hamleden sonra Türkiye'den bir isim gelecek. O ismin kim olacağını sizler için yine ilk boxer yazacak.

En iyiler Sema, Merve Aydın, Nagihan ve Damla Can


Survivor tarihinin en iyi 4 kadın yarışmacı Sema, Nagihan Karadere, Damla Can ve Merve Aydın. Damla,Nagihan ve Sema TV8 ekranlarında çalışıyorlar ve yarışmaya gitmeyecekleri kesin. Evlenen Merve Aydın'da Survivor'ı düşünmüyor. Bu sebeple bu isimler kesin olarak yer almayacak hayranlarına duyuralım. Peki Survivor'a kim gelecek.

Seda Tetik yada Funda gelebilir

Survivor'da Acun Ilıcalı ilk görüştüğü isimler, Seda Tetik veya Funda olduğu öğrenildi. 2016'da sakatlanıp elenen Seda Tetik veya geçen sezon Gönüllüler'de yarışan Funda gelebilir. 

Bu iki isim olmazsa gitmeyi çok isteyen Duygu Çetinkaya yada Begüm Survivor 2019 katılabilir. Duygu Çetinkaya'da Survivor'a büyük beklentilerle gitmiş ancak ilk hafta konseyde elenerek kendini gösterememişti. Begüm'de talihsizlik yaşayan oyuncular arasında yer almıştı.

Survivor Türkiye katılacak isim Duygu, Begüm, Seda veya Funda'dan birinin katılacağı kesin gibi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR