Survivor Yusuf kimdir? Sevgilisi varmı Atakan neden tükürdü diskalifiye olacak mı

Survivor Yusuf kimdir? Survivor Yusuf Atakan neden tükürdü. Survivor Yusuf Diskalifiye olacak mı. Survivor yeni gelişmeler neler. Bu akşam yayınlanacak Survivor bölümünde adeta kartlar yeniden dağıtılacak.

Survivor Yusuf kimdir? Sevgilisi varmı Atakan neden tükürdü diskalifiye olacak mı
Yayın Tarihi: 24.04.2019 20:07:00

Survivor 2019'a damga vuran isimlerden biri de Yusuf oldu. Yusuf, yarışmalardaki performansı ve ada hayatındaki diyaloglarıyla Survivor izleyicisinin dikkatini çekmeyi başardı. Peki ama Survivor Yusuf kimdir? Survivor Yusuf nişanlı mı sevgilisi kim? Survivor Yusuf kaç yaşında, nerelidir? Survivor'da Hikmet'le büyük bir kavgaya tutuşan ve diskalifiye edilmesi bile gündemde olan Yusuf kimdir? sorusunun cevabını sizler için araştırdık...

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan formatının ardından şimdi de Survivor Siyah-Beyaz formatına geçildi. Survivor Siyah takımda yer alan ve gerek oyunlardaki performansı gerek de ada hayatındaki davranışlarıyla dikkatleri çeken Survivor Yusuf kimdir? Survivor Yusuf, izleyiciler tarafından epeyce merak edildi. Hayatı, nereli olduğu, yaşı, mesleği ve sevgilisi araştırılıyor. Kick bocks sporuyla uğraşan Survivor Yusuf'la ilgili detaylar yazımızda....


SURVİVOR YUSUF KİMDİR?

Türkiye'de ulusal çapta başarılar yakalayan ardından da uluslararası arenaya çıkan Yusuf Karakaya, Kick Bocks alanında Türkiye'nin önemli isimlerinden biri. Profesyonel olarak Kick Bocks müsabakalarına çıkan Survivor Yusuf, Tayland'da Türkiye'yi temsil etti. Nieky Holkzen ile çıktığı maçta burnu kırılan Yusuf tam 1,5 yılda 6 ameliyat geçirdi. Ameliyatın ardından tekrar kick bocksa dönen Yusuf'un en büyük hayali ise UFC'ye katılarak Türkiye'nin gururu olabilmek.

Survivor Yusuf, yarışmadaki keskin ve sivri tavırlarıyla da dikkatleri çekiyor. Öte yandan Hikmet'le yaşadığı kavganın ardından diskalifiye edilebileceği bile konuşuluyor. Ayrıca bu akşam yayınlanacak Survivor bölümündeki Survivor'ın başından beri birlikte ilerlediği dostu Atakan'la da büyük bir kavganın eşiğine geliyor!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR