Tahsin Hasoğlu Başakşehir 11+1 Sen Varsan Bir Fazlayız Yeni sezon tanıtım filmi olay oldu

Sosyal medyada, az sayıda taraftarı olan İstanbul Başakşehir'i "taraftar" olarak ti'ye alan Tahsin Hasoğlu, Başakşehir'in yeni sezon Şampiyonlar ligi tanıtım filminde yer aldı! Tahsin Hasoğlu, Başakşehir 11+1 Sen Varsan bir Fazlayız filminde, Başakşehirli futbolcularla yer aldı!

Tahsin Hasoğlu Başakşehir 11+1 Sen Varsan Bir Fazlayız Yeni sezon tanıtım filmi olay oldu
Yayın Tarihi: 30.07.2019 11:46:00

Sosyal medyada, İstanbul Başakşehir'in az sayıdaki taraftar sayısını "ti" ye alan Tahsin Hasoğlu, bu kez kulübün yeni sezon tanıtımında yer aldı! Başakşehir kulübü, Tahsin Hasoğlu'na yeni sezon kadro videosunda yer verdi. Arda Turan'lı Robinho'lu tanıtımda Tahsin Hasoğlu da yer aldı! Tahsin Hasoğlu'lu Başakşehir tanıtım videosu sosyal medyayı salladı.

Daha önce sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez de Galatasaray'da böyle bir video ile yer almıştı. Didier Drogba'nın yanında Şampiyonlar Ligi müziğiyle yer alan Halil Söyletmez'in ardından benzer bir çalışma Tahsin Hasoğlu ile Başakşehir kulübü arasında gerçekleşti.

TAHSİN HASOĞLU BAŞAKŞEHİR'Lİ TANITIM VİDEOSU SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Şampiyonlar Ligi'nde play-off oynayacak Başakşehir kulübü, yeni sezon öncesi hazırlıklarına başladı. Başakşehir kulübünden paylaşılan videoda Tahsin Hasoğlu da yer aldı. Hasoğlu'nun yer aldığı video sosyal medyayı salladı.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR