Taksitle Cep Telefonu N11 GittiGidiyor HepsiBurada Vatan Bilgisayar Evkur MediaMarkt Trendyol Sahibinden, Teknosa, Turkcell, Vodafone, Turk Telekom

İşte N11, Gitti Gidiyor, Hepsi Burada, Vatan Bilgisayar, Evkur, MediaMarkt, Trendyol, Sahibinden, Teknosa, Turkcell, Vodafone ve Turk Telekom'un taksitli satış imkanları, kampanyaları, fırsatları ve indirimleri...

Taksitle Cep Telefonu N11 GittiGidiyor HepsiBurada Vatan Bilgisayar Evkur MediaMarkt Trendyol Sahibinden, Teknosa, Turkcell, Vodafone, Turk Telekom
Yayın Tarihi: 23.11.2019 17:18:00

Günümüzde artık internetten yapılan birçok şeyin uygulaması mevcut, haber uygulamaları, e-ticaret uygulamaları, sağlık uygulamaları, e-devlet uygulaması, öğrencilerin notlarını gördüğünüz uygulamalar gibi. Bu uygulamalar aslında cep telefonu için çok fazla tüketim gerektirmez. Amaç sadece bu uygulamaları kullanmaksa sıradan bir cep telefonu işinizi görebilir.

Ama amaç sadece bu değil ki? Günümüzde özellikle sosyal medyanın, video çekmenin ve fotoğraf paylaşmanın adeta yarıştığı bir dönem. Bu sebeple herkes hem çok hızlı, hem de kamerası çok güçlü bir telefon almak istiyor. Bu arada sadece arka kemarası iyi olmamalı çünkü selfie de bir çılgınlık oldu. Kadınlar kadar erkekler de artık selfie çekmeye başladı. Bu sebeple bir telefon alacaksanız Ram, Ön Kamera, Arka Kamera, CPU, Dahili Hafıza gibi birçok kriteri karşılaştırmanız gerekiyor. Bu kriterlerden sonra da karşınıza 5.000 TL+ 'larda rakamlar çıkarsa şaşırmayın. Çünkü gerçekten herşeyi iyi olan bir cep telefonunun fiyatıda iyidir. 

2014 Yılında yapılan düzenlemeyle cep telefonlarının taksitle satışı yasaklandı. Bu süreçte kısa süreli de olsa cep telefonu operatörleri yapmış oldukları taahütlerle oldukça yüklü kazançlar elde ettiler. ancak artık günümüzde birçok marka anlaşmalı oldukları bankalarla kredi yöntemi ile taksitle cep telefonu imkanı sunuyorlar. İşte kampanyalar

N11.Com Taksitle Cep Telefonu Kampanya Fırsatı

N11.com anlaşmalı olduğu Fibabank, Yapı Kredi Bankası, İş Bankası gibi bankalarla kredi kullandırarak taksitlendirme yaptırıyor.

GittiGidiyor.Com Taksitle Cep Telefonu Kampanya Fırsatı

Gitti Gidiyor ticari kredi kartınız varsa 9 ay taksitle satış yapabiliyor. Bunun dışında Worldcard, Bonus, Maximum CardFinans ve Axess ile de anlaşmaları var. 

HepsiBurada.Com Taksitle Cep Telefonu Kampanya Fırsatı

HepsiBurada'da yasal mevzuat gereği olarak cep telefonlarına taksit yapmıyor. Ancak ticari bir kredi kartınız varsa cep telefonunu taksitle alabilirsiniz. 9 taksit imkanı sunulan ticari kredi kartıyla tüm telefonları alabilirsiniz.

Vatan Bilgisayar Taksitle Cep Telefonu Kampanya Fırsatı

Vatan Bilgisayar'da hem mağazalarından hem de internet sitesinden taksitle cep telefonu satışına izin vermemektedir. Ancak Fibabank ile yapmış olduğu kredili satış anlaşmasıyla 6 ay, 10 ay ve 12 ay faizsiz kredi desteği sağlamaktadır. Ancak faizsiz gibi gözüken bu kredi koşulları yine de dikkatli analiz edilmelidir. Maddeler iyi okunmalıdır.

Evkur Taksitle Cep Telefonu Kampanya Fırsatı

Ödeme sistemiyle diğerlerinden ayrılan şirketlerden birisi Evkur'dur. Kendi yapmış olduğu finansal senetle ödeme sistemiyle taksitle telefon imkanı sunmaktadır. Alacağınız telefonun modeline ve tipine göre bazen çok avantajlı koşullarla, bazen de çok çok fazlasını ödeyerek cep telefonu sahibi olabilirsiniz. Ancak yine de farklılığıyla bir adım öne çıkıyor denebilir.


Media Markt Taksitle Cep Telefonu Kampanya Fırsatı

Media Markt internet sitesinde ve mağazalarında kredi kartına cep telefonunu taksitlendirmiyor ancak Denizbank ile yapılan avantajlı bir anlaşma var. Bu anlaşmaya göre 3.500 TL'ye kadar olan cep telefonlarını 12 taksit ile alabiliyorsunuz. Tablet almak isterseniz taksit sayısı 6 ay ile sınırlılandırılmıştır.

Trendyol.Com Taksitle Cep Telefonu Kampanya Fırsatı

Son zamanlarda hızla yükselişte olan Türkiye'nin en iyi e-ticaret sitelerinden Trendyol'da birçok ürüne kredi kartıyla alışveriş yapılabiliyor ancak 2014 yılında çıkan yasa gereği cep telefonuna taksit yapılamıyor. Ayrıca herhangi bir banka ile krediyle cep telefonunu taksitlendirme gibi bir seçeneği web sitesinde yok.

Sahibinden.Com Taksitle Cep Telefonu Kampanya Fırsatı

Sahibinden.com özellikle otomobil ve ev satın almak isteyenler için en çok ziyaret edilen web sitesi. Son zamanlarda yapmış oldukları değişiklikle artık burada herkes mağazasını da açabiliyor. Burada çok şirketin mağazası yer alıyor. Bu mağazalardan dilerseniz sıfır dilerseniz de ikinci el cep telefonu bulabilirsiniz. Ancak sahibinden.com'da taksit seçeneği bulunmuyor.

Teknosa Taksitle Cep Telefonu Kampanya Fırsatı

Teknosa hem mağazalarında hem de internet sitesinde kredi kartına taksitle cep telefonu satışına izin vermemekte. Ancak ING Bank ile yapmış oldukları anlaşma doğrultusunda müşterilerini memnun eden bir kampayaya sahipler. Buna göre 3500 TL altında alacağınız cep telefonlarını 12 taksitle, 3500 TL üzerinde fiyatı olan cep telefonlarını da 6 taksitte alabiliyorsunuz.

Turkcell Taksitle Cep Telefonu Kampanya Fırsatı

Turkcell kredi kartına taksitle cep telefonu vermiyor. Ancak mağazalarındaki ürünleri paketlerinize alacağınız ek kampayalarla telefonu taahütlü olarak size verebiliyor.

Vodafone Taksitle Cep Telefonu Kampanya Fırsatı

Vodafone'da 2014'de çıkan yasa gereği kredi kartına taksitle cep telefonu veremiyor. Vodafone mağazalarında sınırlı sayıda ürün için çok cazip koşullarla taahüt imkanları yer alıyor. 

Türk Telekom Taksitle Cep Telefonu Kampanya Fırsatı

Türk Telefon mağazalarında yer alan ürünlere taahütle taksitlendirme yapılabiliyor. Ancak yapılan bu taahütlere dikkat etmek lazım. Özellikle telefonun piyasa değerinin aşırı üzerinde olabiliyor bazen. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR