Tam 7 gün 24 saat! Akbank hesabı olanlar ay sonuna kadar işlem yapması gerekiyor!

Tam 7 gün 24 saat! Akbank hesabı olanlar ay sonuna kadar işlem yapması gerekiyor!

Tam 7 gün 24 saat! Akbank hesabı olanlar ay sonuna kadar işlem yapması gerekiyor!
Yayın Tarihi: 24.11.2023 19:45:00

Akbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için başlattığı yeni kampanya ile dikkatleri üzerine çekiyor. 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi sunan banka, müşterilerine Akbank bankamatik kartı ve Akbank Direkt uygulaması aracılığıyla 7 gün 24 saat boyunca kullanabilecekleri kredili limitleri sunuyor. Bu kampanya, Akbank hesabı bulunan, düzenli ödemeler yapan ve kredi puanı 1400 ve üzerinde olan vatandaşlara, banka şubelerine gitmeden hızlı bir şekilde kredi kullanma imkanı sağlıyor.

Akbank'ın ay sonuna kadar devam edecek olan kampanyası, 50.000 TL'ye kadar nakit ödeme fırsatını vatandaşlara sunuyor. Bu kampanyaya katılmak isteyenlerin 18 yaşından büyük Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekiyor. Başvurular, Akbank Direkt uygulaması üzerinden kolayca yapılabiliyor.

Akbank, internet bankacılığı kullanmayan vatandaşlar için de cep telefonları üzerinden kolay bir başvuru süreci sunuyor. Kredi başvurusu sonucunu öğrenmek isteyenler, "Kredi [Boşluk] Kimlik Numarası" yazarak 44 25 numarasına SMS göndererek onay durumlarını öğrenebiliyorlar. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapanlar, kimlik numaraları üzerinden yapılan sorgulamalar sonucunda hızlı bir şekilde nakit kredi ödemelerini alabiliyorlar. Bu süreç, banka müşterileri için oldukça hızlı ve kullanıcı dostu bir deneyim sunuyor.

Akbank, müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışla, ihtiyaç kredisi kampanyası ile vatandaşlara kolay, hızlı ve etkili bir finans çözümü sunuyor. Bu kampanya, özellikle acil nakit ihtiyacı olanları düşünerek tasarlanmış, şeffaf ve kullanıcı odaklı bir hizmet sunmayı amaçlıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR