Tarım Kredi İndirim Yaptı: 16 Ekim'den Sonra İndirimler Devlet Destekli Olacak

Tarım Kredi İndirim Yaptı: 16 Ekim'den Sonra İndirimler Devlet Destekli Olacak

Tarım Kredi İndirim Yaptı: 16 Ekim'den Sonra İndirimler Devlet Destekli Olacak
Yayın Tarihi: 12.10.2023 22:30:00

Son yıllarda hızla artan enflasyon, bakkal ürünlerinin önemli fiyat artışlarına yol açmıştır. Bakkal market zincirleri, enflasyonla mücadele çabalarının bir parçası olarak sık sık indirim listelerini paylaşmaktadır. Bu bakkal market zincirlerinden biri olan Tarım Kredi Market, büyük bir indirim listesi yayınlamaya hazırlanıyor. Bu kampanya kapsamında %50'ye varan indirimler sunulacak. İşte tüm detaylar...

Genellikle bakkal market zincirleri tarafından paylaşılan büyük indirim listelerinin devi yolda. Tarım Kredi Market zincirlerindeki indirimler belirtilen tarihten itibaren başlayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, süpermarket zincirlerini etkileyen enflasyon sorunlarına yanıt olarak ürün fiyatlarında %50'ye varan indirimlerin beklendiğini belirtti.

Temel Gıda ve İhtiyaç Ürünlerinde %50 İndirim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, süpermarket zincirlerini etkileyen enflasyonun etkisine dikkat çekti. Enflasyon ve yaşam maliyeti konusunda destek sağlanması yönünde bir çağrı yapıldı. Genellikle bakkal market zincirleri tarafından paylaşılan en geniş indirim listesi ufukta.

Belirtilen tarihten itibaren Tarım Kredi Kooperatif Marketler'de %50'ye varan indirimlerle başlayacak bir indirim kampanyası başlayacak. İndirim listesi, süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçek yağı, domates salçası, çay, un, deterjan, sabun, kağıt peçete, kağıt havlu ve daha fazlası gibi temel gıda ve ihtiyaç ürünlerini içerecektir.

Çiftçi Pazarından Taze İndirimler

Temel ihtiyaçlar ve gıda ürünlerindeki indirimlerin ardından daha fazla iyi haber geldi. Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri, doğrudan çiftçilerden tedarik edilen ürünler satışa sunulacak. Patates, soğan, elma, portakal, domates ve salatalık gibi ürünler, "Çiftçi Pazarından Taze İndirimler" kampanyasının bir parçası olarak sunulacaktır.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, ürünlerdeki indirimlerin 16 Ekim'den itibaren geçerli olacağını duyurdu. Diğer bakkal market zincirleri de bu kampanyaya %50'ye varan indirimler sunarak katkıda bulunmuşlardır. Migros, BİM, Şok Marketler ve A101 süpermarket zincirleri de aynı şekilde %50'ye varan indirimler sunacaklarını duyurmuşlardır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR