TBMM Akşam üstü onayı bastı! SSK ve Bağ-Kur emeklisine EK ödeme PTT'den alınacak

Emekli maaşı alan kişiler için yeni bir haber var. Emekli maaşlarına ek ödeme PTT'den...

TBMM Akşam üstü onayı bastı! SSK ve Bağ-Kur emeklisine EK ödeme PTT'den alınacak
Yayın Tarihi: 4.09.2023 19:55:00

Emekli maaşı alan vatandaşlar için ek ödemeler PTT üzerinden verileceği açıklandı. meclis onayından de geçen ve emekli maaşı hesapları üzerinden nakit kredi kullanacak olan kişilere düşük faizlerle kredi verecek olan PTT üzerinden 50.000 TL'ye kadar nakit ödeme alabilirsiniz. PTT yapmış olduğu bu nakit kampanyası ile birlikte vatandaşlara uygun faiz oranları ile birlikte 50.000 TL'ye kadar kredi verirken başvuru şartlarına uygun olan kişilere uygun faizlerle bu kredileri hesaplarına yatırmalarına olanak sağlamaktadır.

PTT EMEKLİYE MÜJDE DEDİ!

PTT ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşlar için üç ay ertelemeli ve 36 ay vadeli olarak ihtiyaç kredisi ödemesini Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak da sizlere sunmaktadır. PTT üzerinden başlatılan bu bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılacak olan emeklilerin emekli maaşlarını PTT üzerinden almamaları durumunda PTT'ye emekli maaşlarını taşıyarak başvurularını gerçekleştirebilecekler ve nakit kredi ödemeleri hızlı bir şekilde vatandaşların hesaplarına yatırılacaktır. PTT üzerinden emekli maaşı hesabı üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız başvuru şartlarına uygun olmanız durumunda işlemlerinizi 5 dakika içerisinde Kredi sonucunuzu öğrenerek hemen hesabınıza yatırabilirsiniz.



PTT üzerinden SMS atmak istiyorsanız PTT yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı da yazdıktan sonra bu mesajı 30 50 numarasına göndererek başvuru gerçekleştirebilir ve 10 dakika içerisinde ne kadar kredi onayı aldığınızı görebilirsiniz. PTT bu krediyi aktif Bank oracılığı ile birlikte verdiği için kredi değerlendirmesi aktif Bank tarafından olacak ve başvurularını onaylanan müşterileri aktif Bank genel müdürlüğü tarafından aranarak krediyi nasıl kullanacağınız hakkında bilgiler verilecektir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR