TBMM Geçti! 100 bin TL borcu olanların, Borçları kapanacak: 31 Ekim'e kadar ödeme!

TBMM Geçti! 100 bin TL borcu olanların, Borçları kapanacak: 31 Ekim'e kadar ödeme!

TBMM Geçti! 100 bin TL borcu olanların, Borçları kapanacak: 31 Ekim'e kadar ödeme!
Yayın Tarihi: 20.10.2023 13:45:00

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden gelen son dakika müjdesi, milyonlarca vatandaş için maddi rahatlama vadeden bir haber taşıyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından sunulan devlet destekli borç kapatma kredisi ile borçlu olan vatandaşlar, finansal zorluklarını aşma fırsatı bulacaklar. Bu kredi, 100.000 TL'ye kadar borcu olan vatandaşları hedef alıyor ve kamu bankaları tarafından sunuluyor.

Devlet destekli bu kredi, 36 ay vadeli ve 3 aylık ödeme erteleme seçeneği sunarak, vatandaşlara rahat bir nefes alma olanağı sağlıyor. Borcu bulunan vatandaşlar, bankalardaki borçlarını kamu bankalarına taşıyarak bu krediye başvurabilirler. Başvurular onaylandığında, borçlarını taşıyan vatandaşlar bu avantajlı krediyi alabilme imkanına kavuşacaklar.

Kredi kapsamında, 100.000 TL'ye kadar olan borçları taksitler halinde ödeme fırsatı sunuluyor. 36 aylık vade seçeneği, borçlarından kurtulmak isteyen vatandaşlara ödeme kolaylığı sağlıyor. Kamu bankaları tarafından sunulan bu destek, ekonomik sıkıntı yaşayan ve bankalara olan borçlarını ödeyemeyen vatandaşlara büyük bir yardım eli uzatıyor.

Devlet destekli borç kapatma kredisi, vatandaşların maddi yükünü hafifletirken aynı zamanda ekonomik dengenin korunmasına da katkı sağlayacak. Bu müjdeli haber, borçlu vatandaşlar için bir umut ışığı olurken, ekonomik istikrarın sürdürülmesine katkıda bulunuyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR