TBMM Geçti! Emeklilere Ek Ödeme İçin Yeniden Onay Verildi! Maaş Alan Emekliye Ödeme Sözü!

TBMM Geçti! Emeklilere Ek Ödeme İçin Yeniden Onay Verildi! Maaş Alan Emekliye Ödeme Sözü!

TBMM Geçti! Emeklilere Ek Ödeme İçin Yeniden Onay Verildi! Maaş Alan Emekliye Ödeme Sözü!
Yayın Tarihi: 23.05.2023 09:32:00

Son dakika: Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından onaylanan yeni ödemeler ile emekli olan vatandaşlar için devlet destekli bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya kapsamında, emekli maaşı hesabınız üzerinden Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank aracılığıyla nakit kredi kullanabilirsiniz. İhtiyaç kredisi, ev tadilatı, düğün veya sünnet kredisi gibi amaçlarla ya da yaklaşan Ramazan Bayramı için kredi ödemeleri alabilirsiniz.

Başvuru İşlemleri Kolaylaştırıldı

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan herkes, internet bankacılığı uygulamaları aracılığıyla kolayca başvurularını gerçekleştirebilir. Kampanyaya katılmak için öncelikli olarak emekli maaşınızı bu bankalara taşımanız gerekmektedir. Ardından istediğiniz zaman başvurunuzu yapabilirsiniz.

Kredi Kullanmak Artık Daha Kolay

Kredi kullanmak isteyen kişiler, daha önce Ziraat Bankası, VakıfBank veya Halkbank'tan ihtiyaç kredisi veya kredi kartı gibi ödemeler almışlarsa, işlemlerini daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebileceklerdir. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, kampanyaya katılan tüm vatandaşlara uygun faiz oranlarıyla hizmet verecek ve kredi ödemelerini gerçekleştirecektir.

Devlet Destekli Kampanyalar

Kamu bankaları, 50.000 TL ve üzerinde kredi kullanacak olan kişiler için özel kampanyalar hazırlamıştır. Borçları kapatmak, ev tadilatı, düğün veya sünnet kredileri gibi ihtiyaçlar için ve yaklaşan Ramazan Bayramı için ödemeler, emekli olan vatandaşlara düşük faiz oranlarıyla sunulacaktır.

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tarafından sunulan devlet destekli kampanyalar, emekli vatandaşların kredi kullanımını kolaylaştırmayı hedeflemektedir. İnternet bankacılığı uygulamaları sayesinde başvuru işlemleri de oldukça basit hale getirilmiştir. Bu kampanyalar, emekli vatandaşlara önemli bir destek sağlayacak ve ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacaktır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR