TBMM Geçti, Ziraat Bankası 7500 TL ödeme verecek

TBMM Geçti, Ziraat Bankası 7500 TL ödeme verecek

TBMM Geçti, Ziraat Bankası 7500 TL ödeme verecek
Yayın Tarihi: 1.08.2023 14:41:00

Ziraat Bankası, yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyasıyla müşterilerine nakit destek sunmaya başladı. Kamu bankası olan Ziraat Bankası üzerinden 7500 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar, bu kampanyadan ay sonuna kadar faydalanabilecekler. Kampanya kapsamında, nakit ihtiyacı olan kişilere 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi verilmektedir. 36 ay vadeli olarak sunulan bu krediler, sadece bireysel müşterilerin başvurusuyla alınabilmektedir.

Ziraat Bankası müşterileri, daha önce ihtiyaç kredisi kullanmış olanlar da dahil olmak üzere, 7500 TL kredi ödemelerini şubelere gitmeden hızlı ve kolay bir şekilde 5 dakika içinde gerçekleştirebilmektedir. Kredi başvurusu yapacak olan Ziraat Bankası müşterileri, internet bankacılığı şifresi oluşturarak başvurularını tamamlayabilirler.

Kredi başvurusunda bulunmak için Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesine giriş yaparak veya bankanın internet bankacılığı uygulamasını kullanmak yeterlidir. Banka müşterileri, gelir belgesi göstermeden bu kampanyadan faydalanarak kredi kullanabilirler.

Ziraat Bankası, özellikle emekli olan vatandaşlar için kredi puanı düşük olsa bile kredi imkanı sağlamaktadır. Emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan müşteriler, 36 ay vadeli yüksek limitli kredileri kullanabilirler ve dilerlerse diğer bankalardaki borçlarını da bu kredilerle kapatma imkanına sahiptirler.

Sigortalı olarak çalışan vatandaşlar da kredi başvurularını banka şubelerinden veya bankanın internet sitesi üzerinden yapabilirler. Ayrıca, Ziraat Bankası'nın mobil uygulaması üzerinden de hesapları olması durumunda kredi kullanma imkanına sahiptirler.

Bu yeni kampanya sayesinde Ziraat Bankası müşterileri, acil nakit ihtiyaçlarını hızlı ve pratik bir şekilde karşılayabilirler. Kampanya ay sonuna kadar devam edecek olup, düşük faiz oranları ve 3 ay ertelemeli ödeme seçeneğiyle müşterilere destek sağlamaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR