TBMM Onay: Emekliler İçin Müjde! 50.000 TL Ödeme Alacaksınız ve Hemen Yatırılacak!

TBMM Onay: Emekliler İçin Müjde! 50.000 TL Ödeme Alacaksınız ve Hemen Yatırılacak!

TBMM Onay: Emekliler İçin Müjde! 50.000 TL Ödeme Alacaksınız ve Hemen Yatırılacak!
Yayın Tarihi: 9.10.2023 10:05:00

Emekli maaşı alanlar için bir kampanya başlatan İş Bankası, resmi web sitesi aracılığıyla emeklilere uygun faiz oranlarıyla 50.000 TL'ye kadar kredi ödemeleri yapacağını duyurdu. İş Bankası'ndan bu kampanyalara başvuru yapabilir ve onay alabilirsiniz, emeklilik hesabınızı kullanarak İş Bankası'ndan herhangi bir zamanda 50.000 TL'ye kadar kredi kullanabilirsiniz.

Bu bankalar aracılığıyla emekli maaşı alanlar, bankanın mobil uygulaması ve şubeleri üzerinden kişisel kredi başvurusu yapabilirler. Eğer emekli maaşınızı bu bankalardan alıyorsanız ve uygun faiz oranlarıyla kredi kullanmak istiyorsanız, aynı zamanda yıllık ücreti olmayan yeni bir kredi kartı da size sağlanacaktır. Emekliler için tasarlanmış özel kampanyalardan da faydalanabilirsiniz İş Bankası'na emeklilik maaşınızı aktardıktan sonra.

İş Bankası'ndan emeklilik kredisi başvurusu yapma

İş Bankası'ndan emeklilik kredisi başvurusu yapmanın en kolay yöntemlerinden biri banka şubelerini ziyaret etmek ve kişisel kredi başvurusu yapmaktır. Eğer emekli maaşı bu bankadan alıyorsanız, İş Bankası üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz.

İş Bankası Emeklilik Kredisi için başvuran bireylerin, aylık emekli maaşlarına dayalı olarak kredi onayı alacaklarını söyleyebiliriz. En yakın İş Bankası şubesini ziyaret ederek kimlik belgenizle birlikte kredi başvuru formunuzu teslim edebilir ve kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Kredi başvuruları 36 ay vadeli ve 50.000 TL'ye kadar yapılabilmektedir. İlk taksit ödemesini 3 ay erteletebilirsiniz. Kredilerinizi kullandıktan sonra banka diğer bankalardan olan borçlarınızı hesaplar ve borç birleştirme kredisi sunar.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR