TBMM onayından 20'de geçti! Herkes imzayı verdi, Borçlar kapanacak!

TBMM onayından 20'de geçti! Herkes imzayı verdi, Borçlar kapanacak!

TBMM onayından 20'de geçti! Herkes imzayı verdi, Borçlar kapanacak!
Yayın Tarihi: 2.11.2023 20:15:00

Ziraat Bankası, finansal sıkıntılar yaşayan müşterilerine nefes aldırmak amacıyla Kasım ayında muhteşem bir fırsat sunuyor. Bu yenilikçi kredi kampanyası ile kara listede yer alan ve özellikle emekli ve sigortalı çalışan müşterilere ulaşıyor. Ziraat Bankası, kredi sicili zayıf olanlara yeni bir başlangıç yapma fırsatı sunuyor. Kara listede yer alan borçları kapatmadan kredi başvurusu yapmak, başvurunun olumsuz sonuçlanmasına neden olabilir. Bu nedenle Ziraat Bankası, daha önceki bankalardan kaynaklanan icralık borçları kapatan müşterilere yüksek limitli krediler sunuyor. İşte detaylar:

Kredi Detayları:

  1. Kredi Limiti: Ziraat Bankası'nın bu kampanyası, ihtiyaç kredisi için 50.000 TL'ye kadar olan tutarları kapsamaktadır. Bu, farklı ihtiyaçlarınızı karşılamak için büyük bir esneklik sunar.

  2. Ödeme Koşulları: Ziraat Bankası, bu kredi kampanyasıyla müşterilerine en fazla 36 ay vade seçeneği sunuyor. Bu sayede ödeme planınızı bütçenize uygun bir şekilde oluşturabilirsiniz.

Kimler Başvurabilir?

  1. Emekliler: Özellikle emekli müşteriler bu kampanyadan yararlanabilir. Ziraat Bankası, emekli maaşını Ziraat Bankası'na taşıyan müşterilere özel avantajlar sunuyor.

  2. Sigortalı Çalışanlar: Sigortalı olarak çalışan bireyler, en az 12 aydır aynı işyerinde sigorta primlerinin yatmış olması şartıyla bu kredi kampanyasından faydalanabilirler.

Başvuru Süreci:

Kredi başvurusu yapmak isteyenler en yakın Ziraat Bankası şubesine gitmeli ve aşağıdaki belgelerle başvurularını gerçekleştirebilirler:

  • Kimlik belgesi
  • Gelir belgesi
  • Kara listede olmadığını gösteren borcu yoktur belgesi

Ziraat Bankası, başvuruları genel müdürlük tarafından değerlendirecek ve sonuçları başvuru sahiplerine en kısa sürede bildirecektir. Onaylanan kredi ile ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve 36 aya kadar vade seçeneği ile ödeme planı oluşturabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR