TBMM Onayından 22'de Geçti! Emekliler Ek Ödemeler Hesaplara Gönderildi! İşte Emeklinin Beklediği Karar!

TBMM Onayından 22'de Geçti! Emekliler Ek Ödemeler Hesaplara Gönderildi! İşte Emeklinin Beklediği Karar!

TBMM Onayından 22'de Geçti! Emekliler Ek Ödemeler Hesaplara Gönderildi! İşte Emeklinin Beklediği Karar!
Yayın Tarihi: 3.10.2023 22:00:00

Emekliler için hazırlanan yeni nakit kampanyasının detayları, Meclis onayından geçti ve Ziraat Bankası tarafından sunulan kredi fırsatları açıklandı. Ziraat Bankası, resmi web sitesi üzerinden kampanyanın detaylarını duyurarak vatandaşlara cazip faiz oranlarıyla 50.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. Nakit ihtiyacınız olduğunda 36 ay vadeli olarak başvurabileceğiniz bu kredi kampanyasına katılmak isteyen emekliler, kredi şartlarına uygun olduklarında Ziraat Bankası üzerinden emekli kredisi kullanabilirler. Ayrıca, bu kampanyada kredi başvurusu yapanlar için 3 ay ertelemeli ödeme seçeneği sunulmaktadır.

Emekliye Özel Kredi:

Emekli olan kişiler ihtiyaç kredisi kullanmak istediklerinde Ziraat Bankası şubelerine giderek, emekli maaşlarını bu bankadan almaları halinde sadece kimlikleriyle başvuru yapabilirler. Emekli maaşı Ziraat Bankası'nda bulunmayan vatandaşlar ise bu bankaya maaş müşterisi olarak geçtikten sonra kredi başvurusunda bulunabilirler. Maaş taşıma işlemi sonrasında yapılan kredi başvurusunda diğer bankadaki tüm kredi ve kredi kartı borçları da kapatılabilir ve bu şekilde kredi onayı alınabilir.

Başvuru İşlemleri:

Emekliler için sunulan bu kredi kampanyasına başvurmak isteyen kişiler, Ziraat Bankası'nın banka şubeleri ya da resmi web sitesi üzerinden başvuru yapabilirler. Ziraat Bankası şubelerine gitmek istemeyen vatandaşlar, kredi başvurusunu hızlı bir şekilde bankanın resmi web sitesi üzerinden gerçekleştirebilirler. Web sitesi üzerinden yapılan başvurular hızlı bir şekilde sonuçlandırılır ve onaylanan kredi miktarı anında görüntülenebilir. Ayrıca, banka şubelerine giderek kimlik belgesiyle birlikte başvuruda bulunmak isteyen emekliler, bu şekilde de başvurularını tamamlayabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR