TBMM Onayından Geçti! Emeklilere Verilecek Ek Ödeme Tutarı Belli Oldu: 16000 TL Nakit Ödeme Olacak

TBMM Onayından Geçti! Emeklilere Verilecek Ek Ödeme Tutarı Belli Oldu: 16000 TL Nakit Ödeme Olacak

TBMM Onayından Geçti! Emeklilere Verilecek Ek Ödeme Tutarı Belli Oldu: 16000 TL Nakit Ödeme Olacak
Yayın Tarihi: 20.09.2023 08:32:00

Son dakika haberine göre TBMM onayından geçen yeni ek ödeme ile ilgili detaylar paylaşıldı. Bankalar üzerinden emeklilere ödenecek olan yeni tutarlarda emekli ek ödemesi gündem oldu. TBMM tarafından 1 Ekim tarihinde onaylanacak olan bu ödeme sonrasında, Emekli maaşlarını kendi bankasından alan ve kamu bankalarından alan herkes başvuru yaparak 16000 TL ödeme alabileceklerdir. Emekli maaş hesapları üzerinden kamu bankaları olan Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, yaptıkları duyuru ile birlikte bu kredileri hesaplara atabileceklerdir. 

EK ÖDEME ONAYLANDI! 

Ek ödeme olarak alacağınız 16000 TL, sadece emekli olan vatandaşlar için ödenecektir. Nakit ihtiyacınızın olması halinde nakit kredi kullanacak olan kişilere 16000 TL'ye kadar ödemeler verilmektedir. 16000 TL ödemenin geri ödemesi ise bankalarda düşük faizlerle verilir ve devlet destekli olacağı için sadece emekli maaşını Ziraat Vakıf ve Halkbank üzerinden alanlara verilmektedir. Emekli maaş hesabınız üzerinden bu işlemleri yaparak 12 ay vadeli, 24 ay vadeli veya 36 ay vadeli olarak nakit kredi alabileceksiniz. 16000 TL ödeme alacak kişilere 3 ay ertelemeli olarak kredi verilmesi durumunda vade sayısı en fazla 33 ay olarak alınabilmektedir. 

BAŞVURU İNTERNET ÜZERİNDEN-BANKA ÜZERİNDEN YAPILACAK 

16000 TL ödeme almak için başvuru yapacak olan kişiler ise, başvurularını banka şubelerine gitmeden de yapabilecekler. Emekli maaşınızı aldığınız banka üzerinden 16000 TL ödeme alacak kişiler, 3 ay ertelemeli olarak kredi kullanabilirler. 3 ay ertelemeli ve 33 ay vadeye kadar kredi başvurusu masrafsız olarak bankaların internet bankacılığı üzerinden de yapılmaktadır. Ay sonuna kadar başvuru yaparak kredi kullanmak isteyen herkes için Ziraat Bankası başta olmak üzere, Vakıfbank ve Halkbank gibi bankalar uygun faizlerle bu ödemeleri verecek ve sizlere hemen aynı gün içinde kredi imkanı sunacaktır.



Başvuru yaparak hemen aynı gün içinde kredi alacak kişilere 3 ay ertelemeli olarak krediler verilmektedir. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, TBMM Onayından geçen bu kredi haricinde daha yüksek limitlerde de krediler kullanabilir ve borç kapatma kredisi alarak tüm banka borçlarınızı kapatan kredi kampanyasına katılabilirsiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR