TBMM onayından geçti! Emekliye yarından sonraki gün EK ödeme verilecek!

TBMM onayından geçti! Emekliye yarından sonraki gün EK ödeme verilecek!

TBMM onayından geçti! Emekliye yarından sonraki gün EK ödeme verilecek!
Yayın Tarihi: 12.09.2023 22:30:00

TBMM'DE onay verilen yeni emekliler için yapılacak olan ek ödemeler ile ilgili karar çıktı. 3 kamu Bankası tarafından sadece emekli vatandaşları verilecek olan bu nakit ödemeleri ile ilgili duyuru paylaşıldı. emekli maaşı hesabınız üzerinden alabileceğiniz nakit kampanyasından faydalanmak isteyen kişilere meclis olayından geçen ve kamu bankaları tarafından verilecek olan ek ödeme ile ilgili limitlerde belli olmaktadır. 3 kamu Bankası olan Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan tüm bireysel müşteriler Daha önce bu bankalar üzerinden kredi kullandıysa ve nakit kredi kullanmak için tekrardan başvuru yapmak istiyorlarsa bankalar tarafından şartsız bir şekilde 50.000 TL kredi kullanabilecek.

50.000 TL emekli kredisi kampanyasına katılmak için banka müşterisi olan tüm vatandaşların uygun faiz oranları ile birlikte kullanabilecekleri bu ihtiyaç kredisi ödemesinden faydalanabilmeleri için 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturulmaktadır. en düşük faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanabileceğiniz ve kredi alabileceğiniz kampanyalara katılmak isteyen bireysel müşterileri 3 ay ertelemeli olarak işlem yapılmaktadır. 50.000 TL Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden kişilerin kredi puanına göre oluşacak olan kredi notu üzerinden verilecek ve hemen aynı gün içinde başvuru yaptığınız günün hesabınıza yatacaktır.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank emekli olan vatandaşlara ilk defa maaş taşımaları durumunda yüksek limitli ihtiyaç kredisi imkanı sağlarken 10.000 TL'ye kadar varan emekli promosyonlarından da faydalanmanıza olanak sağlamaktadır. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan tüm Bireysel müşterilerin kampanyaya katılabilecekleri bu işlemler ile birlikte istediğiniz zaman ödemeleri alabilirsiniz.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR